2777
2789
عنوان

دست میزنم میمیرم از درد توروخدا راهنمایی کنید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 92 پست
گلم ول کن من حالم بد میشه حوصله ندارم حف بزنم چه برسه یه ساعت جواب کامنت بدم حالشون خوبه در صورت وخی ...

نه بخدا حالم بده چیکار کنم اخه شما ک شرایط منو نمیدونی 

اخه شوهرم زیاد بهش بگم ببر منو دکتر ظرفا رو میشکنه کلا رو حرفش حرف نمیزنم چیکار کنم شما بگوو شارژم ندارم زنگ بزنم اورژانس

خدا یار باشد دشمن هزار باشد  خدایا تا عید 1402باردار بشم خدایا عیدی من بچم باشه از طرف خودت💋❣💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بخدا حالم بده چیکار کنم اخه شما ک شرایط منو نمیدونی  اخه شوهرم زیاد بهش بگم ببر منو دکتر ظر ...

گلم زنگ بزن اورژانس به درک ک شوهرت ناراحت میشه تو یه انسانی اگه دیدی نشد برو خونه همسایه بگو زنگ بزنن یا بیفت زمین تکون نخور بزار شوهرت بترسه 

نه بخدا حالم بده چیکار کنم اخه شما ک شرایط منو نمیدونی  اخه شوهرم زیاد بهش بگم ببر منو دکتر ظر ...

ببین عزیزم زندگی شخصی خودته همسرته باهاش زندگی کردی اما بنظر من جدا شو...مردی ک عصبی بشه بخواد ب وسایل آسیب بزنه دو روز دیگه ب خودت و بچه هات آسیب میزنه ک البته الانم داره میزنه حالت بده و دکتر نمیبرتت. به پدر و مادرت یا خواهر برادرت زنگ بزن مشکل رو بگو باهاشون برو دکتر حرفی هم زد دهنشو سرویس کن

،😳😳😳😳😳😒😒😒😒

منظورم همسرم ایناست میگم خانوادگی اهل دکتر رفتن نیستن 

خدا یار باشد دشمن هزار باشد  خدایا تا عید 1402باردار بشم خدایا عیدی من بچم باشه از طرف خودت💋❣💓
2810