2777
2789
اومیکرون دوباره شروع پیدا کرده مخصوصا تو تهران ولی خیلی خیلی سبک هست و مثل سرما خوردگیه جای نگرانی ن ...

از کجا اطلاعات دارید عزیز؟ببخشید ولی الان خوندم از دلتا بدخیم تره و نوشته حتما باید واکسن بزنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دروغ قرن باور نکن 

کرونایی وجود نداره 

نبوده ونیست 

با خیاااال راحت زندگی کن 

این سرماخوردی وانفلانزا بوده که از قبل بوده 

بخودتون تلقین نکنید 

نه ویروسی هست نه کرونا 

فقطاز اب وهوا مارا سمی میکنن 

این هم خبر موثق

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
از کجا اطلاعات دارید عزیز؟ببخشید ولی الان خوندم از دلتا بدخیم تره و نوشته حتما باید واکسن بزنید  ...

من یه پیجی دارم تو اینستا از اول کرونا تا الان اخبار کرونا رو از اونجا پیگیری میکنم پیج Salamat fact

اگه بامن بودی عزیز 

نه واکسن زدم نه ماسک میزنم وکرونا را قبول ندارم 

کرونایی که اینقدر هوشمند باشه بزرگان مملکت بدونن کی میاد کی میره از قبل اسمشا میدونن از قبل بهت هشدار میدن قراره تو زمستون سویه جدید بیاد.   به عقل جور درمیاد ؟؟؟؟؟

اگه مشتاقی برو پیج (دوز چندی ) تا روشن بشی 

فریب مردم را 

کشتار نسل 

کم کردن جمعیت 

برده گرفتن مردم 

ودر اخر سکته 

وتمام مردم بیگناه که طعمه شدند

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
من یه پیجی دارم تو اینستا از اول کرونا تا الان اخبار کرونا رو از اونجا پیگیری میکنم پیج Salamat fact

من دکتر حسام خضری رو دنبال میکنم و‌دکتر آنلاین آکا آلان که فی.ل.تره. دیگه دسترسی ندارم بهشون میشه بیشتر بگی گلم؟اخر هفته تولد دخترمه همه چی بزاش تدارک  دیدیم مادر و خواهرمو می‌خوام دعوت کنم و بچه هاشون اونا ماسک میزنن ولی بازم نگرانم 

من دکتر حسام خضری رو دنبال میکنم و‌دکتر آنلاین آکا آلان که فی.ل.تره. دیگه دسترسی ندارم بهشون میشه بی ...

تولد دختر گفت مبارک باشه جشنت و بگیر و نگران نباش حتی اگر کرونایی هم باشه باید بهش عادت کنیم