2777
2789
عنوان

خانوما خواهش میکنم هرکی تاپیکمو دید کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 36 پست
مرسی عزیزم قیمتش تقریبا چنده؟همین فردا میرم میخرم

من تابستون95تومن گرفتم فقط اینکه از یه مرطوب کننده خوب هم استفاده کنین تا پوستش خشک نشه و بعدا مشکل نشه، مث درمالیفت اونم75تومنه. 

اصلا تا ۱۵ روز فقط ناقل هست پس نفرست تا بچه های دیگه نگیرن و خودت با هاش کار کن  دخترا حساس تر ...

دقیقا میشینه گریه میکنه حیف صورتم از غصش منم هلاک شدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا تا ۱۵ روز فقط ناقل هست پس نفرست تا بچه های دیگه نگیرن و خودت با هاش کار کن  دخترا حساس تر ...

نه بابا دکترش گف دوروز قبل زدن تاول دوروز بعد تاول ناقله ان حتی سه روز استراحت پزشکی داد ولی مدرسه گف یه هفته نیاد تا کاملا خوب شه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سرم و دارو تزریقی گرفتم چون باردار بودم زود اثر کرد کلا ۲۰ شب طول می‌کشه تا مقبول بشه ولی هفته او ...

همین الان یکی تو تاپیک گف بیست روز نره حموم بهش گفتم گف بو میگیرم میگم عطر بزن میگه بوی بد و عطر قاطی میشه 😑😬😬

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همین الان یکی تو تاپیک گف بیست روز نره حموم بهش گفتم گف بو میگیرم میگم عطر بزن میگه بوی بد و عطر قاط ...

عطر که بدتره باعث التهاب میشه ببرش فقط زیر دوش نره و خودش دست نزنه موهاشو یواش بشور و بدنش رو فقط آب ملایم با کاسه یواش بریز تا سبک بشه همین لیف و صابون و... نه برای بدنش فقط آب موهاش اگر خواستی کمی شامپو