2777
2789
عنوان

حس ششم 🧚🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 119 پست
نه عشقم بیخیال به خودت فشار نیار😅😅

فشار چی😂من برام خنده داره بیشتر 

کلا هم به ف..ال و اینا اعتقاد ندارم مخصوصا اینکه بدون اینکه من بدونم شخصیت طرف چیه بخوام دربارش نظر بدم 

ولی ماه تولدت چیه کنجکاو شدم ؟🥴

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@hanil170 عزیزم جوابمو میدی

عشقم من کلا تاپیک رو برای این زدم که حوصلم سر رفته بود اما واقعا حس بدی از رابطه شما نمیگیرم حالا انرژی یا هر چی دیگه 

گیر زیاد نده به همه چی 

کم کم حس میکنم حال خوب به زندگیت برمیگرده 

[QUOTE=378006572]فشار چی😂من برام خنده داره بیشتر  کلا هم به ف..ال و اینا اعتقاد ندارم مخصوصا اینکه بدون اینکه ...[/QUOT

عهههه زرنگی تاپیک زدی در مورد حس ششمی بد من بگم کلک راهنمایت میکنم یکی از ماه‌های سالم😂😂

ببخشید اگه اذیت کردم گلم ممنونم ازت

نه منظور بدی نداشتم منظورم این بود که منم حس ششمی قوی ندارم 

اما نمیدونم چرا از تو انرژی بدی نگرفتم تنها کسی که تو تاپیک قلبی بهش گفتم شما بودید 

به خودت انرژی مثبت بده تو لایق بهترین هایی چرا باید نگران این باشی بهت خیانت بشه 

چرا باید خیانت بشه وقتی شما بهترینید 

اعتماد به نفس داشته باشید 

به نظرم یکم تو زندگیت به همه چی گیر میدی و سر چیزای کوچیک بحث میکنی شایدم نباشه اما 

راحت باش و رها 

انرژی مثبت بده هر روز تو آینه به خودت و با اعتماد به نفس باش 

اینا رو دلی بهت گفتم مثل یک دوست ❤

[QUOTE=378006572]فشار چی😂من برام خنده داره بیشتر کلا هم به ف..ال و اینا اعتقاد ندارم مخصوصا اینکه ...

عععععع مرسی😂😂😂

تو برای منو حدس بزن 

نه منظور بدی نداشتم منظورم این بود که منم حس ششمی قوی ندارم اما نمیدونم چرا از تو انرژی بدی نگرفتم ت ...

بخدا که حالم خوب شد صدبرابرحال خوب انشالله به خودت برگرده قشنگم🩷

بخدا که حالم خوب شد صدبرابرحال خوب انشالله به خودت برگرده قشنگم🩷

چون واقعا از ته دلم بهت گفتم و انرژی مثبت رو برات فرستادم 

قربونت عزیزم❤

برای امشب کافی بود گلم برو فردا شب دوباره تاپیک بزن خدا رو چه دیدی شاید درست گفتی😂😂🤣🤣

😂😂😂کل ۱۲ ماه سال رو میگم تو یواش بگو کدومی 😂😂

من پیش بزرگانی مثل شما هیچ ادعایی ندارم گلم

منم والا ادعا نکردم نمیدونم داری شوخی میکنی یا کنایه ای میگی ولی من کلا امشب حوصلم سر رفته بود دو تا تاپیک زدم و الانم دارم میرم لالا 😂 حس ششم قرار نیست همیشه جواب بده منم دع‌‌..ا نویس ‌یا ف..ال گیر نیستم حتی ادعا نکردم حس ششم قوی دارم کلا جنبه فان داشت برام 

حدسه دیگ بعضی وقتا درست میشه بعضی وقتل غلط کاملا واضحه 

خلاصه موفق باشی ✋🏻

منم والا ادعا نکردم نمیدونم داری شوخی میکنی یا کنایه ای میگی ولی من کلا امشب حوصلم سر رفته بود دو تا ...

نه عزیزم قطعا باهاتون شوخی کردم خودتونو گفتین که دارم امتحان میکنم عزیزم اونایی که ادعا دارن اشتباه میکنن شما که دیگه هیچ ادعای نداشتین.ممنونم شب خوبی داشته باشین❤️

نه عزیزم قطعا باهاتون شوخی کردم خودتونو گفتین که دارم امتحان میکنم عزیزم اونایی که ادعا دارن اشتباه ...

تایپ همیشه این مشکل رو داره که نمیشه فهمید منم اشتباه فک کردم دارید کنایه ای میگید 

قربونتون همچنین ❤❤