2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی ی سوال میشه بپرسم سن دوتامونم خیلی کمهپسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلاناما مثلا یجوری ...

ازنظرمن سناتون کمه واس همون یکم بزرگترشه خجالت میکشه بهت این حرفاروبزنه ازیه طرفی هم مثلاتوروخواهرخودش میدونه که روت غیرتییه

منوپسرعموم یه سال فاصله ی سنی دارم وقتی کوحیک تربودیم مثل شماهی بهم تیکه میپروندیم یه کم یه بزرگترشدیم من دوست پسرپیداکردم اون پایه ی همه ی کارام بادوست پسرم بودچون میدونست واقعاعاشقم ولی بهم همیشه میگفت نزارازت سو استفلده کنه یه بارکه ازش گوشیشوخواستم تابادوست پسرم حرف بزنم دیدم که قلبش دردگرفت دستشوگذاشت روقلبش ولی طوریکه من نبینم

بعدکه من عقدکردم کلارفتارش باهام عوض شد

فک میکنم ازاون موقعه هابهم علاقه داشته

کلاباهام قطع رابطه کردنگودوستم داشته وهیچوقت بهم نگفته🥲

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ما 1402

مال شمام دفترچرم سبزهست

مال خواهرم دفترچرم قهوای هست ۱۰سالی میشه عقدکردن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ازنظرمن سناتون کمه واس همون یکم بزرگترشه خجالت میکشه بهت این حرفاروبزنه ازیه طرفی هم مثلاتوروخواهرخو ...

وای چه بد:)

الان میکی یعنی منو مثل خواهرش میدونه،

پس چرا هی اصرار داره بگه زشتم و فلان

وای چه بد:)الان میکی یعنی منو مثل خواهرش میدونه،پس چرا هی اصرار داره بگه زشتم و فلان

نمیدونم شایدحسش هی داره عوض میشه