2777
2789
عنوان

لطفا بیاین یکی تلگرام اومده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 52 پست
اوکی اگه حرف ما رو نمیفهمی به ترست ادامه بده وقتی انقد احمقی که نشستی با طرف چت کردی و فضا رو برای ی ...

ترس خیلی چیز بدیه ایدا

من واقعا اون لحظه خیلی ترسیدم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
بیشتر ببینید
وای خدا از حماقت تو اگه تو رو هک کرده بود که الان اطلاعاتتو برات میفرستاددیگه الکی تهدید میکرد

اع اینم هست مرسی واقعا ترسیده بودم الان خیالم راحت شد❤️

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورت گوگل دروغگوعه..اگه طرف تو رو هک کرده بود الان دقیق اطلاعاتتو بهت میداد

مرسی🥲❤️

بیشتر ببینید
چرا عکس فرستادی اخه🙄

اولش ترسیده بودم ولی الان کاری که شما گفتینو کردم مرسی

بیشتر ببینید
خب عزیزم بلاک کن😑 تو چرا فرستادی عکس.چند سالته

بچه نیستم ۲۱ سالمه🥲

ترسیدم اره الان با حرف شماها قانع شدم بلاکش کردم امیدوارم مشکلی نباشه

بیشتر ببینید