2777
2789
خیلی عجیبه ... شما تنها کسی هستی تو سایت که افغانیا رو بیگناه و مظورم میبینی ... یه تاپیک بزن بپرس ت ...

من میگم مردم همه ی کشورها خوب و بد دارند،

من نمیگم همه ی افغان ها خوب و مظلوم هستند،

من میگم همه خوب و بد دارند

من چندین بار دختر ها و پسرهای افغان رو داخل دانشگاه دیدم

به نظرم این پیشرفته که امکان ادامه تحصیل دارن و به علم آموزی رغبت پیدا کردن.

ولی خیلی ها که افغان ها رو داخل دانشگاه ببینن ، تازه میگن که چرا این ها رو داخل دانشگاه راه میدن.

بی آب و تاب و توان،

راستش دیگه حوصله ندارم،من اصلا تمایلی ندارم که کسی رو با زور به چیزی قانع کنم،من فقط عقیده خودم رو ب ...

نگفت بیا بهم توهین کن 

اگه حقوق بشر عقاید اخروی رو ازتون نستانده اون دنیا اگه گفتن با این توهین چی داری بگی ، کپی ویکی پدیا و حقوق بشر به کارت نمیاد 

اونجا ملاک منشور حقوق بشر نیس همون کرامت انسانیه که از دل قوانین الهی میاد اونجا میزان خداست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من میگم مردم همه ی کشورها خوب و بد دارند،من نمیگم همه ی افغان ها خوب و مظلوم هستند،من میگم همه خوب و ...

دوست عزیز کلا متوجه بلایی که با ورود و تکثیر ملخ وار این افغانیا داره سرمون میاد نیستی ... میدونی وقتی تقاصا زیاد باشه عرضه از یه حدی نمیتونه بالا بره پس قیمت میره بالا !!اینا ده جین ده جین بچه میارن ... برو تو خیابون شهر های بزرگ از هر ده تا کودک کار ۹ تاشون افغانیه ...

کسایی که اطلاعات موثق علمی با منبع درست ندارن نه ریپلای کنن نه پست بزارن برام حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
تا حالا رفتی عزیزم؟اونجا دم در گوشیارو میگیرن میگردنت دوربین نبری همه اونجا لختی هستن فقط خانومبعضیا ...

ماهم تو شهرمون هست

ولی آقایونم میرن اونجا

اینایی که میگی هیچکدومشو ما ندیدیم😂فقط ب اسم بانوانه 

حتی توش چن وقت پیشم به ی خانم تجاوز شده.

ماهم تو شهرمون هستولی آقایونم میرن اونجااینایی که میگی هیچکدومشو ما ندیدیم😂فقط ب اسم بانوانه حتی تو ...

عزیزم اونی ک شما میگی فقط اسمش بانوانه

پارک بانوان در تهران کرج همینطوریه ک من گفتم هزار تا این مدلیم هست 

من خودم تابستونه هر هفته اونجام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35