2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر دارین اسم نی نی هاتونو چی گذاشتین😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 58 پست
هیلان یعنی آشیانه و محل آرامش.نوژیان یعنی زندگی و شروعی تازه.

جفتشون فوق العاده زیبا😄😄

نامدار باشن😍

خرد تا به زنان می‌رسد نامش مکر می‌شود و مکر تا به مردان می‌رسد نام عقل می‌گیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تورو خدا این اسمارو نذارید بچه بعدا خجالت میکشه. چندوقت پیش هم تو یکی از تاپیکا اسمشو گیلاس میخو ...

چه ربطی داره خانوم خیلی هم اسم قشنگیه به خاطر قیافش این اسم رو روش گذاشتن تازه تو  خود فامیلمون لیمو هم داریم

هیلان یعنی آشیانه و محل آرامش.نوژیان یعنی زندگی و شروعی تازه.

اسم های کردی اصلا خوب و بد نداره همشون قشنگن

یه فیلم سینمایی بود اگر اشتباه نکنم طناز طباطبایی گفت اسمم هاوژینه بابک حمیدیان گفته بود چه اسمی داری آدم دوست داره هی صدا کنه

خرد تا به زنان می‌رسد نامش مکر می‌شود و مکر تا به مردان می‌رسد نام عقل می‌گیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

اسم های کردی اصلا خوب و بد نداره همشون قشنگنیه فیلم سینمایی بود اگر اشتباه نکنم طناز طباطبایی گفت اس ...

آره اون تیکه رو دیدم...من از اسم نوژیان بابت تلفظش پشیمون شدم و به شوهرم گفتم تا بزرگ نشدن عوض کنیم...قبول نکرد...اومدم این جا نظر پرسیدم کلی براشون عجیب بود و گفتن اینا چه اسمایی هست رو بچه ها تون می ذارین و...پشیمون تر شدم...ولی دیگه بی خیال شدم...دیگه اون زمان خوشم اومد گذاشتم اگه بعداً خوششون نیومد خودشون عوض می کنن.

.

آره اون تیکه رو دیدم...من از اسم نوژیان بابت تلفظش پشیمون شدم و به شوهرم گفتم تا بزرگ نشدن عوض کنیم. ...

نوژیان فوق العاده است که

اسم به این خوش آوایی و معنی خوب چیز بهتر واقعا نمیتونی جایگزینش کنی😍😍

خیلی معنی مستقیمی داره از این اسمهایی که راحت متوجه معنیش میشه شد خیلی خوشم میاد مثلا هاوژین معنیش برای منی که کرد نیستم قابل درک نیست ولی نوژیان چرا

در مورد نی نی سایت هم ببین کلا  اسمای کردی رو چون کرد زبانها میذارن و بین بقیه رایج نیست بقیه براشون عجیبه وگرنه واقعا قشنگه

من نبودم که منم ریپ زدم رو چت یکی دیگهالبته اینم بگم انار و گیلاس از رقیه قشنگتره ها😂😂😂

انار و گیلاس میوه های خوشمزه ای هستن ولی واسه ی اسم دیگه زایه‌ان😐😂

رقیه یعنی دعا. و البته که اغلب کسایی که اسم بچه هاشونو رقیه میزارن به عشق سه ساله ی آقا امام حسین علیه السلام این اسمو انتخاب میکن....

چه ربطی داره خانوم خیلی هم اسم قشنگیه به خاطر قیافش این اسم رو روش گذاشتن تازه تو خود فامیلمون لیمو ...

اره تو بچگی با نمک باشه شاید. ولی فکر کن مثلا یه وکیل اسمش گیلاس باشه.😆 یا مثلا بگیم مهندس انار موسوی😂

بعدا که بزرگ بشه خیلی اسم سبکیه براش و ممکنه اذیت بشه

تو اون تاپیک یه نفر به همون ک گیلاسو دوست داشت پیشنهاد داد تو بچگیش اینجوری صداش کنه. تو هم میتونی این کارو بکنی. چون این که بچه های کوچیک رو با اسمای دیگه صدا کنن رواله. مثل فندق و نمکدون و اینا