2777
2789
عنوان

دوستات مشورت بدین بهم لطفا ساده نگذرید

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست
عشق ضعیفت نکرد، اون آدم اشتباه ضعیفت کرد. عشق واقعی قرار نیست کسی رو بشکنه، قرار نیست التماس و دلتنگ ...

اره عزیزم درست میگی عشق ضعیف نکرد عاشقی با ادمی ک مناسب نبود ضعیف کرد

خب میدونم چی‌میگی ولی کسی ک ی بار از عشقش بخوره دیگ دیدش نسبت به عشق خراب میشه عزیزم 

دیگ ذوقش میپره باورش خراب میشه 

وگرنه ک عشق مقدس و پاکه

اره خب ذات مار نیش زدنه هرچقد پوست بندازع بازم نیش میزنه بگی نزن رسالت مار میره زیر سوال چون ذاتشع :)

دورت بگردم صد در صد ک دنیای خودمو میسازم ب حرفت باور دارم 

اره خب اسمون ماهم خدایی داره و قرارع ی روز ادمی بیاد خیلی بهتر ولی متاسفانه اون انرژی ک من باید ب اون میدادم حیفش کردم و اون ادم اذیت میشه پس نمیرم تو رابطه ک باور کسیو خراب نکنم‌ :)

دورت بگردم نازم کلیم لطف کردی واسه من کلی ارزش داشت ک درکم کردی حرفامو درک کردی و همدلی کردی باهام و سعی کردی منو اروم کنی ک واقعا تونسی

امیدوارم جواب همین خوبیاتو ب زودی با ی معجزه و اتفاق قشنگ بگیری عروسکم

چ حرفیه شاید دردم کم نشه ولی ارومم ک کردی مهربون

حرفای شما هم خالی از لطف نبود ک خیلی قشنگ بودن و باورمو عوض کرد منفی بودم الان مثبتم مرسی ازت قشنگ من🍬😘

خوشال شدم اگه کمکی کرده باشم ک بتونی انتخاب قشنگی داشته باشی عزیزم

همچنین خدا برای تو بهتریناشو بخاد قشنگاش سهم قلب قشنگت 

فداتشم ک مرسی از ارزوی قشنگت و همچنین برای تو

روزی ک تاپیک بزنی دارم با ادم درست زندگیم همه چیمو با عشق میسازم 

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)

قربونت برم عزیزم تو خودت نمیدونی چقدر منو الان خوش حال کردی و حس خوب بهم دادی ینی بخام توصیف کنم حس ...

دورت بگردم ک خیلی خوشال شدم ک تونسم خوشالت کنم نازم متقابلع شما هم خیلی حس خوبی دادی و ارومم کردی خیلی ارامش پیدا کردم قشنگ من ک مرسی ازت

عشق منی شما ، منم بخام توصیف کنم وسط ی بیابون ی رز قشنگ انگار پیدا کردم ک میتونست حزف بزنه و منو به کویری ک توشم امیدوار کنه همینقد قشنگ همینقد اتفاقی و همینقد پر از حس خوب

دورت بگردم ک من خیلی خوشالم کردی با حرفات مرسی ازت تو خودتم همینقد دختر خوبی هستی ک حرفامو درک کردی و مث بقیه نگفتی فاز نصیحت ورداشته تو خیلی مغزت بازه و میتونی موفق بشی عزیزم

خب من حرف زدن ارومم میکنه این ک یکی تجربه های منو تجربه نکنه خوشال میشم

قلب توام خیلی بزرگه ک تونستی بفهمی من چی میگم ک درکم کنیو ارومم کنی هم قلبت بزرگه هم مهربون و قشنگه نده دس هرکسی حواست باشه قلب تنها دارایی ادمه ک بشکنه دیگ همه چیو تاریک و شکسته میبینی

فدات ک امیدوارم دنیا مهربونی های تورو هم در قالب ی همسر و ی فرزند خوب بهت برگردونه

راسی عزیزم شما چند سالته اهل کجایی؟ خیلی دوس دارم بشناسمت 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم درست میگی عشق ضعیف نکرد عاشقی با ادمی ک مناسب نبود ضعیف کردخب میدونم چی‌میگی ولی کسی ک ی ب ...

دقیقااا حق تلاوت کردی موافقم عشق هنوز همون چیزیه که همیشه بوده… پاک، مقدس و قشنگ. چیزی که عوض شده، آدمایی هستن که از عشق سوءاستفاده می‌کنن، با احساسات بازی می‌کنن و اسمش رو عشق می‌ذارن. اما عشق واقعی هنوز همون نوره، همون آرامشه، همون قدرتیه که آدمو به بهترین خودش تبدیل می‌کنه. فقط کافیه جای درستش، پیش آدم درستش تجربه‌ش کنی

من مطمئنم دنیای خودتو میسازی ی دنیا که پر از زیبایی، قدرت و آرامش و عشقهههه  و صاحب این دنیای قشنگ که توش میدرخشههه❤️🥹

قربونت عزیزم خوشحالم که تونستم آرامشی که لایقش هستی رو هرچند کم بهت برگردونم

تو قوی‌تر از اون چیزی هستی که فکرش رو می‌کنی. همیشه یاد بگیر که نور درون خودت رو حفظ کنی چون دنیا به آدمایی مثل تو که امید و انرژی دارن، بیشتر از همیشه نیاز داره همیشه کنار آدمایی باش که بهت ياد آوری کنن که چقدر ارزشمندی

معلومه که کلی من رو کمک کردی تو خودت ، شخصیتت دل مهربونت ، عشق پاکت و تموم نصیحت هایی که ب من کردی،  همشون گوشه ای از ذهن و قلبم میمونن...‌🥺💖

قربونت برم عزیزم چه آرزوی قشنگی! 

امیدوارم اون روز، تو هم همون جایی باشی که قلبت آرومه، کنار کسی که لیاقت مهرت رو داره، و با لبخند بگی دارم زندگیمو با عشق واقعی می‌سازم چون آدمی به خوبی تو، لایق یه عشق پاک و یه زندگی رویاییه

دورت بگردم ک خیلی خوشال شدم ک تونسم خوشالت کنم نازم متقابلع شما هم خیلی حس خوبی دادی و ارومم کردی خی ...

قربون دل مهربونت عزیزم 

مرسی که اینقدر به حرف‌هام گوش دادی. من فقط یه قسمتی از آرامش رو بهت برگردوندم، ولی خودت همیشه اون آرامش رو درون خودت داری. خوشحالم که تونستم کمکی به حال دلت بکنم. تو لایق بهترین احساسات و آرامش‌هایی هستی که دنیا می‌تونه بهت بده. همیشه به یاد داشته باش که هر لحظه قدرت اینو داری که دنیای خودت رو از نو بسازی و ازش لذت ببری😍💖💖💖

فدات شمممممم از این توصیف قشنگت دل مارو بردی دست مریزاد  ب تو دختر قوی و مهربون😍😁

ن عزیزم چرا اینو بگم من خیلی خوشحال میشم یکی بخواد نن رو  آگاه کنه راهنمایی کنه این افراد خيلي ارزشمندن فاز نصیحت و این چیزا چیه . مهم اینه که شما با نیت و دل پاک یه آدم رو راهنمایی میکنید چی قشنگ تر از این؟؟؟

بیخیال حرف های پوچ و بیهوده ی بعضی آدمای نابالغ.... تو راه درست برو هرحا که حس کردی درسته اون کارو انجام بده با قلبت .

من از ته دلم میخوام به هرچیزی که آرزوش رو داری ب هرچیزی ک آرامش و خوشبختیت رو توی اون میبینی بهش برسی و خدا همیشه سایه ی لطف و رحمتش زندگیتو دربر بگیره💖💖

اینارو تو خصوصی بهت میگم😁

به نظر خودت بزرگ شدی ؟

به بلوغ رسیدی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
والا نه ادعا ندارم ولی آره بالای بیست هستم😑😑😑😑

پس ظاهرا با بچه طرف نیستم

بهش بگو در مورد خواستگاری و زمان معقول بذار

اگه قبول نکرد که پای قبر خالی هستی و ولش کن

اگه قبول کرد یه مدل دیگه میشه

مراقب روح و جسمت باش نشکنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
دقیقااا حق تلاوت کردی موافقم عشق هنوز همون چیزیه که همیشه بوده… پاک، مقدس و قشنگ. چیزی که عوض شده، آ ...

شما ک عزیز منی ایشالا همچین تو بهترین موقعیت و ادم زندگیتو پیدا کنی ک انق قلبت پاکه دختر خوش قلب🥺❤️

اره خب ادما معنی هرچیزیو متاسفانه عوض میکنن و باورا خراب میشن ولی امیدوارم باورای قشنگ تو همیشه ب همین قشنگی بمونه و ادمی ک میاد ب زندگیت ثابت کنه باورات درست بودن عزیزدلم

دورت بگردم ک خیلی بیشتر از چیزی ک فک کنی برگردوندی بم و امیدوارم بیشترش با ادمای خوبی ک سر راه زندگیت قرار میگیرن برگرده بهت گلم

توام خیلی خاص و خوش قلبی اونم تو همچین نسلی قلب پاک و معصوم واقعا پیدا نمیشه ک شما یکی از همون نایابا  هسی💐✨✨

فداتبشم ک اون خوبی خودته عزیزم ک خوبی جذب میکنه

امیدوارم ک ذهن و قلبت پر از چیزای قشنگ باشه ک‌ باعث بشه همیشه ب خوبی و شادی از هرچیزی یاد کنی و یادت بیاد ، غم از چشای مهربونت دور وایسه عزیزدلم

ای جان دختر مهربون مرسی از ارزوی پر از حس خوبت  امیدوارم خدا برای تو و البته همه خوب بخواد و ادما نرسن به جایی ک دیگه نخوان مهربون باشن 

همیشه همینقد خوب بمون

ادمای شریفی مث شما ناتکرارن و تبدیل ب افسانع شدن

توام برسی ب عشقی ک لایق همچین قلب بزرگیع 

قربون دل مهربونت عزیزم مرسی که اینقدر به حرف‌هام گوش دادی. من فقط یه قسمتی از آرامش رو بهت برگردوندم ...

نشی. ک حیفی شما

حرفاتو گوش نکردم ک حسشون کردم انقد ک قشنگ بودن و نوری شدن وسط تاریکیام و ارامش دادن بهم عزیزم

ن تنها حالمو خوب کردی بلکه مثل معجزه یهو تو حال بدم تاپیکتو خوندم و ارامش دادی ارومم کردی گل من

تو واقعا مهربونی و اونی ک تورو داشته باشه هر روز باید نماز شکر بخونه انقد ک ماهی شما :)

حتما و حتما یادم میمونه این ی جمله ک قدرتشو دارم دنیامو بسازم و حتما هم یادم میمونه ی دختر خوش قلب بهم گفده بود و تو چه شرایط بدی بودم حالمو بهتر کرد و هربار ک یادم بیاد برات از خدا بهتریناشو میخام

ای جان خوشالم ک دیدت انقد متفاوته و برداشتت اگاه شدنه تا نصیحت متفاوت تر از بقیه هستی خیلی جالبی من اگه بخام شمارو توصیف کنم میگم ی سیاره ی سحرامیز کشف نشده ی پر از زیبایی و متفاوت تر از بقیه سیارع ها

دورت بردم ک‌ شما دلبری ک‌خودت خیلیم خانم و باشخصیت و متانت😍🍬❤️ماشالا

اره خب منطق قلبمه هرچی بگه همونه مگه چند بار ب دنیا میایم ک منطقی باشیم 

دورت بگردم من ارزوهات خیلی قشنگن ک تو خودت انقد مهربونی نیاز نیس واست ارزو کنم شما باید بنده ی محبوب خدا باشی ک انقد خوش قلب و شیرینی و مطمئنم همچین قلبی ب بهترینا میرسع و خدا هرجایی کنارش خواهد بود

باشه😁