یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
خیلی بده عزیزم میدونم خواهر من ۹ سالشه اینجوریه خیلی توی بچه های این سن بد غذایی رایجه. حتما پیش یه دکتر گوارش ببرش عزیزم ممکنه التهاب معده یا رفلاکس داشته باشه ( خدا نکنه البته) چون منم بچه بودم همینجوری کم اشتها بودم رفلاکس داشتم. ولی بعدش خوب شد. عرق چهار گیاه معده کمی اشتها رو بیشتر میکنه بهش بده. غذا رو بزار جلوش عزیزم بدون دعوا و داد و بیداد. خودش میخوره. هله هوله نگیر اصلا. سعی کن غذاهایی رو که دوست داره بیشتر درست کنی یا مثلا با یه چیزایی غذا رو خوشگل کنی. اصلا خودتو اذیت نکن. یه شربت هایی برای اشتها هست خواهر من سانستول میخوره یکم اشتها میده حداقل بنظرم نسبت به بقیه بهتره اگه شد براش بگیر
دختر منم همین بود بخدا هیچی نمیخورد صب که بیدار میشد تا شب به غذا لب نمیزد همیشه خداهم عصبی بود و بهونه های الکی میگرفت گریه میکرد میدونستم از گرسنگی هست حواسشو پرت میکردم غذا میددم انقد عوق میزد تا بالا میاورد منم مینشستم گریه میکردم همه میگفتن ولش کن گرسنه شد میخوره ولی نمیخورد هیچکی درک نمیکرد فقط به دلم آتیش میزدن