2777
2789
عنوان

پسرم چهارسالش از صبح که بیدار میشه تا غروب گرسنه میمونه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی بده عزیزم میدونم خواهر من ۹ سالشه اینجوریه خیلی توی بچه های این سن بد غذایی رایجه. حتما پیش یه دکتر گوارش ببرش عزیزم ممکنه التهاب معده یا رفلاکس داشته باشه ( خدا نکنه البته) چون منم بچه بودم همینجوری کم اشتها بودم رفلاکس داشتم. ولی بعدش خوب شد. عرق چهار گیاه معده کمی اشتها رو بیشتر میکنه بهش بده. غذا رو بزار جلوش عزیزم بدون دعوا و داد و بیداد. خودش میخوره. هله هوله نگیر اصلا. سعی کن غذاهایی رو که دوست داره بیشتر درست کنی یا مثلا با یه چیزایی غذا رو خوشگل کنی. اصلا خودتو اذیت نکن. یه شربت هایی برای اشتها هست خواهر من سانستول میخوره یکم اشتها میده حداقل بنظرم نسبت به بقیه بهتره اگه شد براش بگیر

دختر منم همین بود بخدا هیچی نمیخورد صب که بیدار میشد تا شب به غذا لب نمیزد همیشه خداهم عصبی بود و بهونه های الکی میگرفت گریه میکرد میدونستم از گرسنگی هست حواسشو پرت میکردم غذا میددم انقد عوق میزد تا بالا میاورد منم مینشستم گریه میکردم همه میگفتن ولش کن گرسنه شد میخوره ولی نمیخورد هیچکی درک نمیکرد فقط به دلم آتیش میزدن

بخدا خسته شدم بس ببرمش دکتر الان میبرم میگه هیچی نیست

من با۱۹سال سن هنوز اینطوریم اصلا نمیتونم هیچی بخورم دکترم میگه هیچی نیست بخاطر اینه که معده ات کوچیک شده کم کم بخوری درست میشه ولی نمیتونم

باهاش بازی کن،پسر منم خیلی لاغر و بد غذا هست..باید یکساعت بشینم تا چهار لقمه بخوره...

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید
اینم از وقتی دنیا اومده هیچی نمیخوره حتی شیر نمی‌خورد دوست دارم خفه اش کنمچهار سالش یازده کیلو تمومه

دختر منم از اول حتی شیرم نمیخورد

وزنشم 8 سال 18یا 19 کیلو🤕😢

هر شربت میدم تاثیری تو اشتهاش نداره از همه غذاها یدش میاد

فقط اشغال جلوش بزارم میخوره پفک چیپس کیک

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔