2777
2789
عنوان

تو عروسی جاریم شوهرم به من شاباش نداد ولی به جاریم شاباش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4063 بازدید | 179 پست
خب منم میخواستم از زبون اون تعریف کنم ببینم حق داشته یا ن

میدونم، بخاطر همین میگم زرنگی کردی. چون داستان و وارونه گفتی، نظرات واقعی رو شنیدی👍

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

منم بودم ناراحت می شدمچون من همیشه برا شوهرم عروسمیعنی اینقد ناراحت می شدم که بهش می گفتم برو با اون ...

جدی میگی ؟ 😨 اصلا نگو این حرفا رو فکرش منحرف میشه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم، بخاطر همین میگم زرنگی کردی. چون داستان و وارونه گفتی، نظرات واقعی رو شنیدی👍

🙏🏻😘

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

اره صدر صد مقصره باهاش بحرف شاید واقعا نمیدونه که مردم نگاه میکنن دقت دارن

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بیشتر ببینید
اره صدر صد مقصره باهاش بحرف شاید واقعا نمیدونه که مردم نگاه میکنن دقت دارن

با کی حرف بزنم؟؟

با کی حرف بزنم؟؟

با شوهرت دیگه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بیشتر ببینید

سلام اسی جان ...

ببین این نظره من هست ... 

درسته رسم اینه به عروس داماد شاباشو میدن اما وقتی شوهر میدونه زنش چه اخلاقی داره چه اشکالی داشت به اونم میداد ... چه اشکالی داشت خوشحالش میکرد ...

شما هم بنظرم از جاریت دلخور نباش ... 

چون اونی که حسوده صرفا قصد اسیب زدن به شما رو نداره ... و از نظر روانشناسی دردای زیادی توی روحش وجود داره که به این نقطه رسیده ... 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

سلام اسی جان ...ببین این نظره من هست ... درسته رسم اینه به عروس داماد شاباشو میدن اما وقتی شوهر میدو ...

ممنون بابت نظرت گلم