بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلی شبیه خودم رو میبینم حتی یه بار تو مترو کنار یه خانمی نشسته بودم خانمی که بالا سرمون وایستاده بود گفت چقدر شما دو تا خواهر شبیه همید!برگشتم نگاهش کردم خودم تعجب کردم از این همه شباهت هر چی هم میگفتیم ما هیچ نسبتی نداریم و اولین باره همدیگه رو دیدیم باور نمیکردن فکر میکردن اوسگولشون کردیم
یه جایی خونده بودم که گفته بود هر آدمی ۷ نفر خیلی شبیهشن
برای من فکر کنم ۷هزار تا شبیه وجود داره
هرجا میرم فوری ازم سوال میکنن اهل فلان جایی از فلانی ها هستی و...
دیگه عادت کردم😐
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
وای اینو میگی یبار رفته بودم بیرون اومدم ب مامانم گفتم عموت رو دیدم سلام کردم بش چه پیرمرد مهربونیه گفت عمو من ک سال هاپیش فوت کرد😕خوف کردم چندوقت بعدش باهم رفتیم بیرون گفتم مامااان اوناهاش اون عموت مگه نیس نگاش کرد شوکه شد گفت دقیقا عین سیبی ک از وسط نصف شدن ولی عمومن ک فوت کرده
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید