2777
2789
عنوان

خاله کوچیکم رومخمه خودشیرینی میکنه پیش شوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 85 پست
از تو عقد بهش فهمیدم جلو خودم ب دختری تا پهنای صورتش لبخند میزد تو موبایل فروشیرفنیم‌خونه خواهرش ب د ...

عزیزم اگه بچه ندارع جدا به طلاق فک کن پدرتون قرار نیس جای شما تا آخر عمر ی مرد هیزرو تحمل کنن تازه نمی‌خوام تهمت بزنم ولی همچین آدمایی ک حدومرز براشون مهم نیس و سریع با همه جیک تو جیک میشن یا با چشم میخورن جنس مخالفو مطمئن باش پاش بیوفته پیشروی میکنن و چ بسا ک ی روز خدایی نکرده تایپک خیانت ازش بزنی🤦

برم با مردا حرف بزنم ک شوهرم حساس بشه روم‌؟میخام صد سال سیاه نشه بره گمشه

نمیدونم چرا بعضی خانوما وقتی یه اقا میبینن فک میکنن هیولا دیدن 

بابا همه انسانیم قرارنیس بری هول بازی دربیاری 

فقط یکم رفتارتو تغییر بده راحت باش 

هم‌خودت آرامش میگیری هم شوهرت یکم دست از کاراش برمیداره 

منو تو فامیل به عنوان یه خانوم نجیب ولی مهربون و خوش رفتار میبینن البته فامیل شوهرم خودشون اینو میگن همیشه 

حالا من یه اقا ببینم برم تو صدتا سوراخ قایم بشم بعد از شوهرم توقع دارم اونم یه خانم میبینه بره توی صدتا سوراخ قایم بشه 

خب خودت اذیت میشی عزیزم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا بعضی خانوما وقتی یه اقا میبینن فک میکنن هیولا دیدن بابا همه انسانیم قرارنیس بری هول بازی ...

خودم آدم قرتی هستم متولد هشتادم 

تمام تیپام امروزیه 

آدم شادی ام 

ولی فایده نداشته

عزیزم اگه بچه ندارع جدا به طلاق فک کن پدرتون قرار نیس جای شما تا آخر عمر ی مرد هیزرو تحمل کنن تازه ن ...

دقیقا درست میگی خیلیییییی راحت جیک تو جیک میشه با جنس مخالف.خانوادگی اینجورین 

آدما پلشتی ان

اره مشکل شوهرمه خدا شاهده دیدم نگا با..سن زنا میکنه خودم چشاشو دیدم وقتی ظرف می‌شست خالم تو آشپزخونه ...

همسرت باید درمان شه. از یه روانشناس کمک بگیر

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید