2777
2789
متوسط نه وابسته نه خیلی نه البته وابستگی که بیش از حد نباشه رو دوس داره جسور و با اعتماد بنفس باشه و ...

همه ی پسرا اینجورین

زندگی را عشق است زندگی کن نه در گذشته.نه در آینده. بلکه در حال. 

نقطه ضعفش چیه؟ من نمیخوام زنش بشم یا باهاش ازدواج کنم ولی برای یه چیزی باید یکم هوامو داشتع باشع بای ...

نقطه ضعفش غرورشه

کجاها میبینیش بگو تا بت بگم چجوری دلشو بدست بیاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نقطه ضعفش غرورشهکجاها میبینیش بگو تا بت بگم چجوری دلشو بدست بیاری

سر یه قضیه ای حرف همکلاسی دخترمو باور کردم که این پسره سر کلاس دستشو گذاشته رو شونه ش و رابطه من و پسره هم سر این خراب شد و خود پسره نمیدونست چرا چندبار بد باهاش دعوا گرفتم و گفتم تو هولی و لاشی و .... بشدت عصبیه از دستم و ارتباطمون قطع شده 

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
سر یه قضیه ای حرف همکلاسی دخترمو باور کردم که این پسره سر کلاس دستشو گذاشته رو شونه ش و رابطه من و پ ...

خب ندونسته چرا دعوا راه میندازی میپری

اول بپرس قضیه چیه 

بعدش بجنگ

خب ندونسته چرا دعوا راه میندازی میپریاول بپرس قضیه چیه بعدش بجنگ

یه نفر دیگه هم گفته بود که همین پسره بهش چشمک زده 

و من و پسره تازع یک ماه بود اشنا شده بودیم و کسی خبر نداشت این چیزا رو شنیدم متاسفانه باور کردم ولی دروغ بود

یه نفر دیگه هم گفته بود که همین پسره بهش چشمک زده و من و پسره تازع یک ماه بود اشنا شده بودیم و کسی خ ...

بهش بزنگ و پیم بده و قضیه رو بش بگو 

بهش بزنگ و پیم بده و قضیه رو بش بگو

بعد عید قراره من و اون دخترع رو رو به رو کنن تو جمع شش نفره

که چرا پشتش این حرفا رو زده و منم باور کردم 

با پیام گفتم ماجرا رو و گفت هرچی هست بعد عید تو دانشگاه