2777
2789
عنوان

19 سالمه باردارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4325 بازدید | 132 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما هم هنوز دیر نشده عزیزم

دیگه علاقه و حوصلشو ندارم گلم 

بچه بیارم هم خودمو اذیت کنم هم اونا خدا را خوش نمیاد

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
دیگه علاقه و حوصلشو ندارم گلم بچه بیارم هم خودمو اذیت کنم هم اونا خدا را خوش نمیاد

اگه خدا بخاد حوصلشم بهت میده عزیزم ..هیچ چیزی از خدا دور نیس..من پسرم ۳۶ ۳۷ سالم بود دنیا اومد حالا اینقد عصای دستمه ک نگو..خدا حفظش کنه 

اگه خدا بخاد حوصلشم بهت میده عزیزم ..هیچ چیزی از خدا دور نیس..من پسرم ۳۶ ۳۷ سالم بود دنیا اومد حالا ...

اعصابم خیلی داغونه خواهر 

الان دارم گریه میکنم اینقدر حالم بده باورت میشه ؟ 

کاش ب خوشگلی الانم نبودم ولی اعصاب آرومی داشتم هیچی نداشتم بگم جز قیافم 

امشب کلی گریه کردم هنوز اشکم بند نمیاد

اعصابم خیلی داغونه خواهر الان دارم گریه میکنم اینقدر حالم بده باورت میشه ؟ کاش ب خوشگلی الانم نبودم ...

عزیزم حق بهت میدم ..ولی بنطرم گریه نکن ..پاشو همین نماز ک میگم بخون دو رکعت هست نماز جعفر طیار ذکراش رو هم هر وقت تونستی بگو فقط هفته ای یک بار این نماز رو بخون اگه ندیدی برات معجزه شد..هفته ای یکبارادامه بده ب حاجتت ک رسیدی دیگه خاستی نخون عزیزم..بعد بیا تاپیک بزن ب بقیه هم یاد بده واقعا خیلی معجزه میکنه این نماز

عزیزم حق بهت میدم ..ولی بنطرم گریه نکن ..پاشو همین نماز ک میگم بخون دو رکعت هست نماز جعفر طیار ذکراش ...

یبار خوندمش ب نیت ازدواج کاش نخونده بودم .

من با این حال روحی واقعا ادم ازدواج نبودم

یبار خوندمش ب نیت ازدواج کاش نخونده بودم .من با این حال روحی واقعا ادم ازدواج نبودم

خب عزیزم  اگه حالت بده افسرده ای حتما دکتر برو دارو میده خوب میشی..من خودم بعضی مو قع ها حالم خیلی بد میشه اعصابم بهم می ریزه تو خونه قرص فلو کسیتین دارم میخورم حالم خیلی خوب میشه..فلوکسیتین مثل داروهای د یگه نیس ک آدمو خو اب الوده کنه ادمو شاد میکنه..تقریبا مثل داروهای گیاهی میمونه..دکتر برو و حتما بهش پیشنهاد بده برات تجویز ‌کنه.انشاالله ک هر چ زودتر سلامتیتو بد ست بیاری عزیزم..آمین

خب عزیزم اگه حالت بده افسرده ای حتما دکتر برو دارو میده خوب میشی..من خودم بعضی مو قع ها حالم خیلی ب ...

ممنون چشم حتما میرم