2777
2789
یکی اینکه سونوواژینال خطرناکه برا زن باردار، به خصوص اسی که لکه بینی هم داره

چ خطری داره قربونت برم من خودم هفته ۶  و هفته ۷  سونو واژینال دادم اگ ضرر داشت دکتر گفت 

ریپلای نکن دیگ حوصله ندارم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چ خطری داره قربونت برم من خودم هفته ۶ و هفته ۷ سونو واژینال دادم اگ ضرر داشت دکتر گفت ریپلای نکن د ...

ببخشید اگر ناراحتتون کردم من با توجه به اینکه اسی لکه بینی داره میگم، چون خودمم شرایط ایشون رو داشتم، حلالم کنید اگر باعث ناراحتتون شدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید اگر ناراحتتون کردم من با توجه به اینکه اسی لکه بینی داره میگم، چون خودمم شرایط ایشون رو داشتم ...

ن قربونت برم کلا سردردم یکم‌

کلی گفتم چون دکترم برای من انجام داد گفتم ب اسی الان خودم باردارم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ن قربونت برم کلا سردردم یکم‌کلی گفتم چون دکترم برای من انجام داد گفتم ب اسی الان خودم باردارم

چه خوب😍،انشالله که به سلامتی نی نیتون رو بغل بگیرید😍❤️

بابت سردرد هم ایشالا که بهتر بشید

من دوران بارداریم سردرد میشدم یه کوچولو آبلیمو دارچین قاطی میکردم خمیر میشد میزدم به پیشونیم یه کوچولو می‌سوخت ولی سردرد رو درمان میکرد

چه خوب😍،انشالله که به سلامتی نی نیتون رو بغل بگیرید😍❤️بابت سردرد هم ایشالا که بهتر بشیدمن دوران با ...

ممنون رفیق عزیزدلی 😘😘🙃

سلام عزیزم خوبی چیشد وضعیتت امشب برات دعا کردم

ممنون عزیزم ویزیت انلاین گرفتم گف فقطاستراحت کن فعلا ک قط شدع نمیدونم دیگع چیع باردارم یان گف بعد تعطیلات بتا بدع

ممنون عزیزم ویزیت انلاین گرفتم گف فقطاستراحت کن فعلا ک قط شدع نمیدونم دیگع چیع باردارم یان گف بعد تع ...

خدارو شکر  عزیزم پس چیزی نشده اگه  قط شده  از جات تکون نخور  برای دستشویی هم  رو دستشویی  فرنگی  بشین  با اب گرم بشور و خشک کن   دیگ  برای هیچ کاری از جات بلند نشو  حتی  اگ شده  لگن بگیرن زیرت تو رو خدا مواظب باش  

اللهم عجل لولیک الفرج