2777
2789
عنوان

رو چه نوحه ای قفلی زدین

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 110 پست
دوستان میدونستید آهنگ ها هم طبع دارنهرچه قدر بی مفهوم و مضخرف تر باشه طبعشون سرد ترهو موجب اندوه و ا ...

درسته منی که خیلی آهنگ گوش میدادم . این مسئله رو کاملا درک کردم

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استارتر خیر ببینیچه تاپیک قشنگ و خوش انرژیمنم تا ۱۷ سالگی فقط آهنگ گوش میدادم، رپ مورد علافم بود و ه ...

خدارو شکر که ثابت قدم بودی .‌ من هنوز کامل نتونستم بذارم کنار و همینطور رقصو.. بعضی وقتا میرقصم🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...

خدارو شکر که ثابت قدم بودی .‌ من هنوز کامل نتونستم بذارم کنار و همینطور رقصو.. بعضی وقتا میرقصم🤦‍♀️ ...

من اصلا تلاش نکردم به زور چیزی ترک کنم یا حجاب کنم

وقتی لذت ارتباط با خدا و اهل بیت بیشتر بشه دیگه اینچیزا خیلی لغو و بیهوده میشه

موفق باشی عزیزم💞

سلام آقا که الان رو به روتونم 

من اینجامو زیارت نامه میخونم.

یکی دیگه هم این

تو که اخر گره رو وا میکنی امام رضا

پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا.

جفتش اون ورژن ارومشو دوس دارم که بدون سینه زنیه

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

اتفاقا منم خیلیمعتاد آهنگ بودم.. ولی آهنگو کم کردم . با نوحه حالم بهتره. حس خوبی میگیرم

اگه شعر درست و حسابی باشه و محتوا باز نباشه و از زاویه جدید زندگی اهل بیت  مدح گفته بشه من به شدت علاقمندم و تنها گریه و غصه ای که آدمو افسرده نمیکنه گریه برای اهل بیت هست .

انگار روح آدمو جلا میده .ولی آسیب زیاده روی در گوش دادن به مداحی کم از آسیب زیاده روی در آهنگ نیست .