2777
2789
عنوان

پیرزن‌مهربانی که حوصله اش رو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اه یه روز راحت نداریا برای خودت

قبلاهر روز بود حالا هفته ای. ی بار شده ولی مشگل اینحاست‌که‌من‌اصلا همونم‌نمیخوام  باشه‌چون‌ چه رمینه مشترکی اخه اوم‌میتونه با غریبه ها داشکه باشه

ببین شوهرش هست پسر و نوه اشم هستند ولی بقیه بچه هاش هفته ای ی بار سر بهش میزنن اینم‌همیشه یا مسجد یا ...

بنظرم بهش بگو ..اینجوری بمرور اعصابت خراب میشه ..من دوستم‌پرستار یک پیرزن بود باهاش زندگی میکرد ..شاغلم بود وقتی برمیگشت ..اینقد این حرف میزده واذیت میکرده  دوستم مریض شده بود اعصابش به حدی ضعیف شده بود فرار کرد از اونجا ..حالا این فقط میاد حرف میزنه این باهاش زندگی میکرده ..من عمرا بتونم 

بنظرم بهش بگو ..اینجوری بمرور اعصابت خراب میشه ..من دوستم‌پرستار یک پیرزن بود باهاش زندگی میکرد ..شا ...

منم واقعا نمیتونم چون تو ی خونواده بزرگ.شدم که ارتباط فامیلیمونم سال به سال عیدی  چیزی هست حالا تو فک‌کن من چقدر این ادم میتونه رو‌مخم باسه هر روز  اسنرس دارم نکنه در بزنه!!

شوهر نداره یا بچه دعواش کنن اینقدر نرو خونه ملت

داره

بچه هاش دعواش کردند

چشمشونو به دور میبینه میاد

ولی من سوالم اینه چرا من بارها جواب تلفنشو ندادم  در روش باز نکردم بت زبون بی زبونی گفتم نیاد ولی باز اومد؟

فکر خوبیه

من اینجوری جواب گرفتم وبی از یه طرف بعدش عذاب وجدان دارم ولی اینکارو کن جواب میده همینکه اومد تو بعدش تو برو نمک بریز توکفشش 

قورباغه ات را قورت بده......لبخند زیباترین هدیه ایست که میتوان به دیگران داد و مهربانی بزرگترین بخشش