2777
2789
عنوان

اینکه میگن واسه پیدا کردن نیمه گمشدتون

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست
صبر داشته باشی عزیزم سر راهت قرار میگیره برا بعضیا از لحاظ سنی فرق داره ی سریا عین من زود پیدامیکنن ...

آخه واقعا نیاز دارم به یه نفر🥲

خیلی تنهام

با دوستام زیاد بهم خوش نمیگذره

خواهرام ازدواج کردن و درگیر زندگی خودشونند

سن مامان و بابام زیاده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ربطی ب سن نداره عزیزم من هیجده ازدواج کردم بعضیا دیر پیدا میکنن بعضیا زود

تو بعضی خانواده‌ها اصلا قشنگ نیس 

و سن پایین جرئت نمیکنن خواستگار برن 

تو خانواده ما اصلا زیر ۲۲ اینا ازدواج نبوده تو نوه ها، تا جایی ک من میدونم

منم ۲۱ ، تو بیوتون دیدم بنظرم سنمون کمه اگ میخوای اون سنا ازدواج کنی حالا شاید ۲۶ سالگیت اشنا شدی ۲۸ ...

چی بگم

کاش خدا به نیاز آدما نگاه میکرد و هر موقع بندش یه چیزی رو نیاز داشت بهش میداد نه موقعی که دیگه عادت کرده با اون نیازش کنار بیاد

چی بگمکاش خدا به نیاز آدما نگاه میکرد و هر موقع بندش یه چیزی رو نیاز داشت بهش میداد نه موقعی که دیگه ...

اره سخته درکت میکنم ، خدا جبران میکنه ایشالا، از دلمون درمیاره این سختیا رو، خیلی اونام ک زود ازدواج کردن راضی نیستن، نگران نباش خدا از دل ادما خبر داره و جبران میکنه، موفق باشی 💙 

خیلی سخته واقعاتو زندگیم شدیدا کمبود یه عشق ، یه حامی میکنم

نگران نباش عزیزم همه دخترا همینطورن در کنار اینکه حامی می‌خوان همسر و رفیق هم می‌خوان عجله نکن تا یکی ک لایقته سمتت بیاد گلم ❤️🫶

تو بعضی خانواده‌ها اصلا قشنگ نیس و سن پایین جرئت نمیکنن خواستگار برن تو خانواده ما اصلا زیر ۲۲ اینا ...

تو خانواده ماهم قشنگ نبود من سمت پدری اولین نوه بودم و خیلیا چشمشون ب من بود پدرم وقتی بهش گفتم یکیو دوس دارم گفت باید درس بخونی حالا باشه بعدا اگه همسر من اصرار نمی‌کرد منم عمرا شوهر میدادن

چی بگمکاش خدا به نیاز آدما نگاه میکرد و هر موقع بندش یه چیزی رو نیاز داشت بهش میداد نه موقعی که دیگه ...

از واسطه گری مجازی مث اپلیکیشن همدم و ادم و حوا هم میتونی استفاده کنی اگ خانواده و خودت مشکلی ندارین