2777
2789
عنوان

کنکوریا چرا اینجوری اخه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 34 پست
من این کتابو نمیشناسم عزیزم ولی کتاب 1000 تست نشر دریافت شنیدم خوبه

کتاب تست برا مرور باید چطوزی باشه؟

این کتاب فصل ازمون میگن از هر گفتار 10 تا تست داره و 10 تستشم واقعا سطح بالا و سخته و نکات ریز توش اومده 

حس میکنم کل کتاب رو مرور نمیکنه فقط نکات ریز رو میگه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن خیلی میشه اخه... 😐

عزیز جان ما هم به روزی پشت کنکوری بودیم دیگه با روزی ۱۶ ساعت دور از جون شما مثل گاو افتادم رو کتابا و اصلا مهم نبود برام چقدر زمانبره و فقط میخوندم تا تموم بشه نهایتش شد ۱۶ روز و تمام

کاربر آقا هستم

کتاب تست برا مرور باید چطوزی باشه؟این کتاب فصل ازمون میگن از هر گفتار 10 تا تست داره و 10 تستشم واقع ...

همین حرفی که خودت زدی درسته کل کتابو پوشش بده ونکات بدرد بخور داشته باشه

برای منم طول میکشه چون تست های کنکور که اشکال دارم هم در کنارش میخونم 

ولی خب مهم نیست چون اولویت اولم تو کنکور زیسته اونو بالا بزنم و بقیه رو تا یه حد معقولی اوکیه

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید