2777
2789
عنوان

قبول دارین سریالای ایرانی مثل پایتخت به مردم دق میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 23 پست
پسرا دختری که ساده بگیره رو نمی‌خوان که.....

نه والا اصلا اینجور نیست میگم که اگه دختری هم قبول کنه خونوادش نمیزارن میگن فلان دختر اینطور ازدواج کرده مگه دختر ما چیش از اون کمتره خلاصه بر عکس پیش رفتیم زندگی ها سخت شده و توقع ها زیاد 

دیگه مگه میشه هیچی درنیارید؟ اگه شهرتون ضعیفه شهرتونو عوض کنید برید ی جای صنعتی کفش ۳۰ تومنه خیلیا ب ...

من خودم یه کار فنی یاد گرفتم و کار آزاد درآمدش بهتره ولی کجا ماهی سی تومن میدن اصلا اینطور نیست با اضافه کار و بدبختی روزی ۱۴ ساعت کار ماهی بیست بدن خیلی که بدن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین برادر همه ی اینا رو که گفتی قبول...اوضاع بدی شده قبول...ولی من بهت قول میدم اگه یه دختری پیدا ب ...

و اینکه من نگفتم حق دختر نیست عروسی نگیره ولی همینجا دیدم اکثرا میگن یک میلیارد پول جهیزیه متوسطیه خب دختری که یک میلیارد جهیزیه خریده که نمیدنش به من حالا این به کنار ی سریا هیچی تو کلاهشون نیست و میگن ما دختریم ظریفیم نازکیم شوهرمون باید از پر قو تا هر چیزی واسمون فراهم کنه کی میشه با این شرایط 

نه والا اصلا اینجور نیست میگم که اگه دختری هم قبول کنه خونوادش نمیزارن میگن فلان دختر اینطور ازدواج ...

خب دیگه خودت که پسری حاضر نیستی بری با دختری که ده پله از خودت پایین تره وصلت کنی...

میری سمت دخترایی که از خودتون یا بالاتر یا مثل خودتون بعد توقع داری هیچی نخوان...

و اینکه من نگفتم حق دختر نیست عروسی نگیره ولی همینجا دیدم اکثرا میگن یک میلیارد پول جهیزیه متوسطیه خ ...

اهان...

پس ببین دنبال دختری هستی که یک میلیار جهیزیه ش باشه......

چرا نمیری سمت دخترایی که جهیزیه شون صد تومنه؟؟؟؟؟؟؟

اهان...پس ببین دنبال دختری هستی که یک میلیار جهیزیه ش باشه......چرا نمیری سمت دخترایی که جهیزیه شون ...

والا میرم سمت همون دخترم این مثال بود که زدم به خدا من حاظر بودم خودم ذره ذره کار می‌کردم و جهیزیه ی اون دختری که میخواستم رو با پول کار کرد خودم میخریدم ولی اونا طعنه نمیزدن انقدر توقع بی جا نداشتن بقرآن حاظر بودم اون دختر با چمدون لباساش بیاد فقط 

خب دیگه خودت که پسری حاضر نیستی بری با دختری که ده پله از خودت پایین تره وصلت کنی...میری سمت دخترایی ...

من اصلا خوشم از مقایسه نمیاد اگه دختر فقیر باشه نداره باشه خونوادش بد باشن مهم فقط خودشه واسم با همه چیزش کنار میومدم انقدری بهش قوت قلب میدادم که هیچ وقت احساس ناکافی بودن نکنه توی زندگی حتی به ولله اکه جهیزیه نداشت اوضاعم بهتر می‌بود خودم میرفتم وام میگیرفتم به اسم اون جهیزیه میگرفتم یه وقت جلوی خونوادم یا دور و وری ها سر افکنده نشه 

والا میرم سمت همون دخترم این مثال بود که زدم به خدا من حاظر بودم خودم ذره ذره کار می‌کردم و جهیزیه ی ...

اینا همش حرفه....

خودتم اون دخترو خواستی چون شرایطش خوب بود و چون نه شنیدی و برات شرط و شروط گذاشتن...

وگرنه اگه میگفتن باشه بیا و ....  پا پس میکشیدی

شما واسه ایشون یه دختر خانم پیدا کن که ساده بگیره. دخترای الان قانع نیستن

دختر خانم ساده هم هست،چیزایی ک اینستا میبینید پشت پرده هم داده

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40