2777
2789
عنوان

کاش میشد آدم بدونه قراره چند سال عمر کنه خیلی خوب میشد نه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 25 پست
به هرحال هرچقدرم عمرکنیم باز کارامون نصفه نیمه میمونه انقدر کار نکرده هستش که نگو من دوست دارم اونقد ...

حس میکنم سی و‌چهل را که رد کنه آدم انگار رو سرازیری باشه سرعت بالاس

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اضطراب که همیشه بد نیست همین ترسه باعث می‌شد آدم بهتری باشیم ، برای زندگیمون برنامه ریزی مفیدتری بکن ...

بنظرم نه چون همش میگفتیم مثلا من ک تا 40 بیشتر نیستم این 10 سال و هم بیخیال  تا وقتی که بمیرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا عمر ما آدما کفاف نمیده خیلی از کارها رو انجام بدیم ، خیلی کارها رو تجربه کنیم و..

خیلی جوش این دنیا و کارا و اتفاقاشو میزنیم .خودمو میگم چه استرسای بیخودی و چه حرص و جوشای الکی که آخرش هیج و پوچه فقط با ناراحتی سپری میکنیم واسه نهااایت ۶۰ ۷۰ سال زندگی که تهش مرگه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
همه که قرار نیست انقدر عمر کنن مثلا فکر کن یه نوجوون ۱۷ ساله بدونه ۱۸ سالگی میمیره. چه حالی پیدا میک ...

من خودم اگه همچین چیزی رو بدونم اون یکسال رو سعی میکنم برای آدمای دور و برم مفید باشم و شاد تد زندگی کنم 

اینطوری نمیدونی بابد از الان لذت ببری یا برای آینده ای ک نمیدونی توش هستی یا نه تلاش کنی 

حداقل اونطوری تکلیفت روشنه با خودت

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..
وای دقیقا منم چقد بد سر نخواستن و نگه داری نکردن ازت سرت دعوا باشه

خدا هیچکدوممونو به اون روز نندازه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
بنظرم نه چون همش میگفتیم مثلا من ک تا 40 بیشتر نیستم این 10 سال و هم بیخیال تا وقتی که بمیرم

بستگی به آدمش داره 

الانم خیلی ها چون فکر میکنن قراره خیلی سال عمر کنن ممکنه آدم ها رو آزار بدن به امید اینکه بعدا حلالیت می‌طلبند و بعد یهو فردا بمیرن

لذت نبرن و پول پس انداز کنن و بعد بمبرن بدون اینکه از مول هاشون لذت ببرن 

درس بخون و دانشگاه قبول شن و فبل اینکه برن دانشگاه بمیرن و...

من خودم اگه همچین چیزی رو بدونم اون یکسال رو سعی میکنم برای آدمای دور و برم مفید باشم و شاد تد زندگی ...

فکر کردن بهش آسونه ولی در عمل همه چیز به این قشنگی و راحتی نیست. اگه بدونی چند ماه بیشتر زنده نیستی و تو اوج جوونی میمیری، همسن و سالات رو ببینی که کلی فرصت و تجربه در انتطارشونه. احتمالا سالای آخر عمرت به آه و افسوس می‌گذره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
بستگی به آدمش داره الانم خیلی ها چون فکر میکنن قراره خیلی سال عمر کنن ممکنه آدم ها رو آزار بدن به ام ...

اره همه چیز به ادمش بستگی داره همونطور که از تاپیک ک تعداد خیلی خیلییییی از  مردم دنیاعه مشخصه

فکر کردن بهش آسونه ولی در عمل همه چیز به این قشنگی و راحتی نیست. اگه بدونی چند ماه بیشتر زنده نیستی ...

آره اینم درسته ..

بهر حال اینم مزایای و معایب خودشو داره دیگ 

من اگه میشد فهمید چند سال عمر میکنم خودم بشخصه حتما دوست داشتم اطلاع پیدا کنم از این موضوع