2777
2789
عنوان

غذا سفارش دادم منتظرم برسه شما شام چی دارین 😘

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 58 پست

یچی بگم اسی ما قبلا با خاهرم مجرد بودیم بکوب غذا بیرونی سفارش میزدیم یبار کوبیذه گرفتیم 

ابحیم معده ش شرو ب سوزش کرد بعد چن روز ینی بیست روز بستری شد و میکروب و ورم معده گرفت😑دیگ ازون موقه کم شد این غذا گرفتنا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم عاشق فسنجون مامانممفردا برم میگم درست کنه دلم ضعف رفت😥

درست کردنش سخته مامانم به همین راحتیا راضی نمیشه درست کنه کلی خواهش کردم لوس کردم خودممو تا درست کرد اکثر مردم عاشق قرمه سبزی ان ولی من دوست ندارم بنظرم در حق فسنجون ظلم شده 😂😂😂

یچی بگم اسی ما قبلا با خاهرم مجرد بودیم بکوب غذا بیرونی سفارش میزدیم یبار کوبیذه گرفتیم ابحیم معده ش ...

ما از جای خوب میگیریم عزیزم 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

😯 مگه داریمتاریخ انقضا گذشته نباشه موادش

نه جلو چشم ادم درست میکنه مغازش نقلیه

محتویاتش هم سینه مرغ ریش شده

سوسیس

قارچ

فلفل دلمه ای

پنیر پیتزا

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

کدوم شهرستان؟

یکی از شهرای اذربایجان غربی

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

جنوبی هستین؟ قلیه ماهی با کدوم ماهی درست میشه؟ کدوم ماهی بو نداره؟

اره بوشهریم .

من با ماهی سنگ سر درست کردم 

اصل قلیه با ماهی سنگ سر و سرخو و هامور هست .

تقریباً بو دارن ولی وقتی میشوری نمک میزنی با سبزی می‌ندازی هیچ بوویی ندارع و خیلیم خوشمزه هست 

اره بوشهریم .من با ماهی سنگ سر درست کردم اصل قلیه با ماهی سنگ سر و سرخو و هامور هست .تقریباً بو دارن ...

من یه بار ماهی جنوب گرفتم تو نت زدم طرز پخت قلیه ماهی درست کردم خیلی خوشمزه بود ماهیشم بو نداشت ولی بعدش یادم رفت چه ماهی بوده 😄 

حالا دنبال یه ماهی بدون بو هستم 

البته برای شما که عادت دارین شاید بوداراش هم زیاد حس نکنین مثل ما شمالیا که بوی سیر برامون عادیه 😄 

حالا یه ماهی بدون بو بهم بگو مرسی

من یه بار ماهی جنوب گرفتم تو نت زدم طرز پخت قلیه ماهی درست کردم خیلی خوشمزه بود ماهیشم بو نداشت ولی ...

اره دقیقا بو برامون مهم نیست یعنی نمی‌فهمیم زیاد 😂

گفتم عزیزم هامور ، سنگ سر ، سرخو ک‌ قیمتشون گرونه .

مثلا امروز من ماهی سنگ سر خریدم کیلو 450