2777
2789
عنوان

شوهرم گفت با دوستام میخوام برم بیرون منم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست
نه زنگم زده گفتم تنهام بعد گفتم رفته

نزار بقیه دخالت کنن توی زندگی شوهران ماهی یک بار بره خوبه

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باورم اینه مرد یا زن هرکاری بخوان بکنند انجام میدن پس به خدا بسپرم

افرین

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

کار بدی که نکردی ولی اگه دوستاش مجرد باشن خوب نیست ،تازه بعضی متاهلام دیدم که دوست دختراشون باخودشون میبرن ..من با شوهرم یبار رفته بوده م دوستش مجرد بود هر دختری میدید یه حرفایی میزد شوهرمم بدش نمیومد ..یا بوق میزد به دخترایی که رانندگی میکردن ..فک کن اینا تنها برن چی بشه ..چندسال گرفتار زندگیشون شدن دست برداشتن رو اعصابم بوده ن‌

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
ازدواج زندان نیست من اجازه مسافرتم میدم بیرون که سهله... اتفاقا اینجوری دلتنگ تر میشن ..نبودتو حس می ...

از کجا میشه اعتماد ۱۰۰ داشت ..این بنظرت واقعا شدنیه ..اصلا میشه اعتماد کرد ..مردی که بخواد کاری کنه سیاست رفتارشم خوب بلد ..من دوستم صد درصد به شوهرش اعتماد داشت اینقد که تعریفش و میکرد بعد سیم کارت از تو ماشینش پیدا کرد ..این آقا صبح وشب وقت آزادش خونه بود همه چی تمام..حالا زنش طلاق گرفته ..نمیخوام بگم همه همینن ولی این اعتماد ۱۰۰ هیچ وقت امکان نداره صفر ..نباید در این حدم به شوهر آزادی بدی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
از کجا میشه اعتماد ۱۰۰ داشت ..این بنظرت واقعا شدنیه ..اصلا میشه اعتماد کرد ..مردی که بخواد کاری کنه ...

من باورم اینه کسی که خلافی کنه میتونه توی یک‌اتاق هم چهاردیواری محدود هم باشه انجام بده 

شوهرم رو بهش آزادی میدم که فکر نکنه کنترل میشه و از ترسش بخواد بهم دروغ بگه . بره با دوستاش به دروغ بگه خونه بابام رفتم . 

اینکه کلا شاید همیشه نباشه ولی هربار برنامه ای بخواد بره میگم برو هم با دوستاش باشه ؛  خوش اخلاقتر میشه 

بعد من‌که خانم مارپل نیستم دنبالش بیافتم 

کار بدی که نکردی ولی اگه دوستاش مجرد باشن خوب نیست ،تازه بعضی متاهلام دیدم که دوست دختراشون باخودشون ...

شما فکر میکنی اینا نمیتونند برن ولی به دروع و از ترسشون انکار کنند ؟  

مردی که بخواد دنبال اینکارا بره شک نکن جلوی خانمش نره یواشکی فرصت می‌خره 

پس مارپل بودن فقط خودمون رو نابود میکنه 

من باورم اینه کسی که خلافی کنه میتونه توی یک‌اتاق هم چهاردیواری محدود هم باشه انجام بده شوهرم رو بهش ...

شما هر جور دوست داری  رفتار کن اختیار زندگیت و داری ،شما تاپیک گذاشتی ..فک کنم نظر دادن آزاد ..منم نظرم و دراین باره بصورت کلی گفتم ..شایدنظرها متفاوت باشه اما من نظرم اینه ..

بیشتر ببینید
از کجا میشه اعتماد ۱۰۰ داشت ..این بنظرت واقعا شدنیه ..اصلا میشه اعتماد کرد ..مردی که بخواد کاری کنه ...

برای من شدنی بود و اعتماد ۱۰۰ دارم و پشیمونم نیستم خیانت تو ذات خیلی مردا نیست و ذاتا مرد خانوادند مثل خیلی از مردای فامیل خودتون.