2777
2789
عنوان

خانواده نامزدم با بزرگترین دشمن‌زنده گیمون رفت و امد دارن‌

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
سعی کن دیگه بحشو نکنی چون باعث تفرقه بیشتر میشهکاریم بهشون نداشته باش حالا خودت میدونی باز

میترسم برا نامزدم بگم اونم‌ازم دفعا نکنه تا حالا براش نگفتم 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

خب نمیشه قطع ارتباط کنن بخاطر تو

مثلان اگه بکه عروست فلان کارو کرده از دروغ بگه اینا هم باور میکنن با وجود که براشون گفتم از من بدش میاد یه وقت حرفاشو باور نکنین من هتوز نامزدم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من زجر میکشم خواهر گل تو دوران که باید خوشحال باشم از دست این زن من زجر میکشم فقط براشون گفتم که ...

میفهمم عزیزم ولی نذار خونواده شوهر نقطه ضعفتو بدونن اذیتت میکنن بیخیال باش به رفت و امدشون و حرفای اون خانوم

میفهمم عزیزم ولی نذار خونواده شوهر نقطه ضعفتو بدونن اذیتت میکنن بیخیال باش به رفت و امدشون و حرفای ا ...

بنظرت بزا نامزدم بگم میترسم اونم ازم دفعا نکنه 

بنظرت بزا نامزدم بگم میترسم اونم ازم دفعا نکنه

نه بنظرم نگو این دوران دیگه تکرار نمیشه برا خودت تلخش نکن

با نامزدت خوش بگذرون و به حرفای خاله زنکا توجه نکن

بیاعتنایی بهترین و عاقلانه ترین کاره دختر خوبم

نه بنظرم نگو این دوران دیگه تکرار نمیشه برا خودت تلخش نکنبا نامزدت خوش بگذرون و به حرفای خاله زنکا ت ...

ممنون‌کنم‌