2777
2789
عنوان

دخترای پایین شهر و روستایی کنسلن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 33 پست
نظری که توهین به مردم باشه و غلط باشه رو نمیپذیرم. جامعه هم با وجود امثال شمایی که بقیه رو از خودتون ...

من نظرمو گفتم و شما به من‌میگید بی فرهنگ..

من با ادم های کوتاه فکری مثل شما هم صحبت نمیشم و متاسفم برای وقت خودم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید
من نظرمو گفتم و شما به من‌میگید بی فرهنگ..من با ادم های کوتاه فکری مثل شما هم صحبت نمیشم و متاسفم بر ...

اصلا از اولشم از کامنتاتون مشخص بود کی کوته فکره. وقت منم تلف شد تا آگاهتون کنم و نشدید و نخواهید شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی من شش تاخواهرشوهردارم

بچه روستان

تحصیلات پنجم ابتدایی

قیافه حتی با جراحی معمولی

شوهرای به شدت پولداری دارن

پدرشوهرم هم وضع. مالیش متوسط

یعنی دامادهاشون درحد مثلا ده تا خونه لوکس دارن

به این چیزا نیست

به پیشونیه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
دست من نیس بگردم😔 بارها شده بهم پیشنهاد آشنایی بدن سر اینکه بعدا بفهمن اهل کجام رد کردم نخواستم غرو ...

برو جاهای که آدم حسابیا هستن عشق حرف حالیش نمیشه اگ عاشقت باشه واسه تورقوز آبادم باشی وایمیسته پات