2777
2789
عنوان

میخوام به همکارم عیدی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره یه زنونه یه مردونه. حالا دلش خواست میده همسرش یا پسرش نخواست خودش میزنه.

شما خیلی خوبی

اون خانم خیلی خوبه

شوهرش خیلی خوبه

اما تجربه ثابت کرده که به اقا کادو ندی مستقیم یا غیر مستقیم مخصوصا چیزایی مثل عطر

تا بعدا اون خانم تاپیک نزنه که شوهرم با همکارم و بهترین دوستم خیانت کردن

میخوای ناراحت بشی عیبی نداره

توهین به من کنی هم راضییم

من فقط نظرم رو گفتم

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

شما بگو صد سال از من می‌شنوی به آقاهه هیچی نده حتی روی خوش

والله شما دیگه خیلی بدبینی. یعنی همه ی مردا کثیف و مریضن. من هیچ وقت اینجوری فکر نمی‌کنم چون این یعنی اینکه اصلا به انسانیت دیگران فکر نکنی و همه ی حواست متوجه جنسیتش باشه. از طرفی اگه بگی همه ی مردا بدن یعنی پدر شوهر و برادر و فامیل خودت هم کثیف و نجس و هرزه آن. که من دهنم رو صد بار آب میکشم و بدی یه نفر رو پای همه نمیزارم

شما خیلی خوبیاون خانم خیلی خوبهشوهرش خیلی خوبهاما تجربه ثابت کرده که به اقا کادو ندی مستقیم یا غیر م ...

من توهین نمیکنم عصبانی هم نمیشم. فقط فکر کنم خوب نخوندی ما ۲۰ ساله همکاریم. همه از حدود ۲۸ سالگی تت‌ الان که نزدیک ۵۰ سال داریم تو یه محیط هر روز نزدیک ده دوازده ساعت کار کردیم طبعا خیلی بیشتر از فامیل همدیگه رو دیدیم و چه بسا تو سختی بیشتر از فامیل همراه بودیم. یعتی بچه هامون رو با مشورت با هم بزرگ کردیم مشکلات زندگی رو از هم کمک و مشورت گرفتیم . طبعا همدیگه رو می‌شناسیم الان اگه اون مشکل داشته باشه من از همسرم هم کمک میخوام که بهشون یاری کنه . خوبه که آدم هرچیزی رو به خیانت برداشت نکنه

من توهین نمیکنم عصبانی هم نمیشم. فقط فکر کنم خوب نخوندی ما ۲۰ ساله همکاریم. همه از حدود ۲۸ سالگی تت‌ ...

منظورمو نگرفتین

من تمام حالات شما رو درک میکنم و به سلامت همتون قسم میخورم

اما نظر خودمه که کادو فقط به هم جنس داده بشه تا جلوی خیلی چیزا گرفته بشه

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

والله شما دیگه خیلی بدبینی. یعنی همه ی مردا کثیف و مریضن. من هیچ وقت اینجوری فکر نمی‌کنم چون این یعن ...

خواهر من جدای مردا حتی زنها هم فکر بد می‌کنند حالا اسمشو هر چی دوست داری بزار هرزه حسود وسواسی هر چی 

خدا نکنه ناموس منو شما اینطوری باشه 

مردم همش دنبال حرف و حدیث هستن چرا متوجه منظورم نمیشین چی دارم میگم 

نمیگم همه بد و هرزه هستن اصلا ولی گاهی برای یه شمار باید سالها منتظر موند 

به شخصه اصلا اجازه نمی‌دهم زنم برا مردی جز پدر و برادرش کادو هدیه بده اونم عطر 

راستی الان شما دوست دارید همسرتون به زنی غیر خواهرش و مادرش کادو بده به هر علتی 

چی فکر می‌کنی در موردش ؟!

بعضی کارهای هر چند کوچک مشکلات بزرگ درست میکنند کافیه یکبار بحث تون بشه 

سریع فکرت سر میخوره می‌ره پیش اونی که بهت هدیه داده و همچنین همسرتون 

من دیگه حرفی ندارم خودتون سبک سنگین کنید ولی بازم میگم اصلا اینکارو نکنید 

هر چیزی اندازش خوبه 

عیب هم باشه زیادیش زده میشی 

نمیگم همه بد و هرزه هستن اصلا ولی گاهی برای یه شمار باید سالها منتظر موند به شخصه اصلا اجازه نمی‌دهم ...

هیچ فکری نمیکنم همین الانم همسرم صاحب یه شرکته و روز زن و روز مرد و عید و یلدا برا همه همکاراش کادو میخره  دیگه مردی که اندازه ی یه کادو دادن و گرفتن پاش بلغزه  باید بزاری شهرداری ساعت نه ببره

نمیگم همه بد و هرزه هستن اصلا ولی گاهی برای یه شمار باید سالها منتظر موند به شخصه اصلا اجازه نمی‌دهم ...

برام جالبه مگه خانومت واسه کادو دادن باید بیاد از شما اجازه بگیره شخصا من اجازه نمیدم هیچ مردی فکر کنه میتونه جای منم تصمیم بگیره

برام جالبه مگه خانومت واسه کادو دادن باید بیاد از شما اجازه بگیره شخصا من اجازه نمیدم هیچ مردی فکر ک ...

البته که منم باید در جریان باشم حالا هر کی میخواد باشه 

خب دیگه من نظرم اینه یعنی کلا سمت ما بیشتر اینجوریه 

حالا شاید طرف شما و تو خانواده های شما عادی باشه والا نمیشه حریف حرف و حدیث مردم شد هر چند خودمم مخالفم مگر خانواده همسرم و خودم 

اونم با هماهنگی هر دو حالا یا من بخوام هدیه بدم  یا اون 

به هر حال ان شاالله سال خوب و خوشی پیش رو داشته باشید 

عبدتونم مبارک و به امید روزهای پر از اتفاقات خوب 

روز خوش 👋