2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75119 بازدید | 1120 پست

خودت حقوق داری جدا شو و راحت زندگی کن دیگه م ساده نباش و گولم نخور

برام عجیبه چطور با این حجم تحقیر و بدبینی میری سرکار ینی اونجا تمرکز داری و راحت و باآرامش کار میکنی🤔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همون موقع که گفت هفته ایی سه بار میبرمت شهرتون باید ردش میکردی.............سنگ بزرگ برداشتن علامت نزدنه..........آخه با عقل جور درمیاد هفته ایی سه بار؟؟؟؟؟

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

نه از رفتنم نمیترسه چون همش موقع دعوا منو تهدید به جدایی میکنه. این اواخر چند بار قهر کردم چندبار گف ...

وای چقدددد وقیحه 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
حالا خوبه فقط یه کامنت گذاشتی چقدر منت میذاری

اولا که من منت نزاشتم همش که نمیشه یه چیزی بگیم حتما خوش به مزاج طرف بیاد فرض کن من الکی شیرش کنم بگم اره همین الان برو طلاق بگیر فلان کن بهمان کن ایا از شرایط دیگه این ادم خبر داریم؟ این الان خودش عصبانیه از حرفای خواهر شوهر خسته س دو روز دیگه علاوه بر اونا فامیل خودشم کلی حرف زدن اشکارا و پنهان و درد تنهایی هم بهش اضافه شد میگه کاش کسی ب میگفت تلاشتو کن شاید بهتر شد زندگیت 

واسه طلاق همیشه وقت هست اما بعد طلاف نمیشه به راه های نرفته فکر کنی چون دیگه همه چی تموم شده ، اینارو نگفتم که اگه کسی میخواد جدا شه نشه ، صلاح مملکت خویش خسروان دانند گاهی طلاق از ازدواج بهتره گاهی طلاق شروع پیروزیه و اصلا شکست نیست حرف مردمم مهم نیست ادم باید خودشو بسازه اما من میگم اول همه راه ها رو برو بعد که دیدی نشد با خیالت راحت بیا بیرون دیگه هیچ وقت به خودت نمیگی اگر اونکارو میکردم شاید الان اوضاعم بهتر بود

در نهایت پیشنهادم به شما دوست عزیز این هست که هرگز برای دفاع از کسی دل دیگری رو نشکون گاهی سکوت بهتر از ریپلی کردنه وقتی نمیدونیم نیت طرف از حرفش چیه 

استارتر اگه کامنت منو میبینی 

خاستم بگم 

شوهرت تقریلا شبیه شوهر منه 

در رابطه با رفتار با خانوادم همش ایراد الکی میگیره یا بعضی وقتام حق باهاشه ولی باز یه مرد نیاید اینقد خاله زنک باشه که

ولی در رابطه با خودم کلا هیچ محدودیتی ندارم  همه چی ازاد 

دیشب داشتم ب طلاق فکر میکردم 

ولی با خوندن توضیحات تو از شوهرت و این مقاومتت برای موندن 

یکم ب خودم اومدم رراستش من یه بچه دارم 

ولی تو سعی کن یکم از این شخصیت مهرطلبت فاصله بگیری 

داری خودتو نابود میکنی 

تازه من خانه دارم 

ولی اراده کنم میتونم برم سرکار 

استارتر اگه کامنت منو میبینی خاستم بگم شوهرت تقریلا شبیه شوهر منه در رابطه با رفتار با خانوادم همش ا ...

پس شوهر خودت رو شبیه شوهر من نکن شوهر من حتی اجازه نمیده جلو آینه بایستم چه برسه بزاره برم بیرون دیگه نمیخوامش پا میزارم رو دلم 

مسلمونیم و دینمون یاد نداده ظلم پذیر باشیمایشون باید برا اصلاح شوهرش تلاش کنه اما نشد واقعا حق داره ...

كاملا درسته حرفتون سازگاري بيش از حدم خوب نيست من صفحات رو كامل نخوندم

آخه ببینید طلاق نگرفتن بحث یه عمر زندگیه من برای خودم میگم که واقعا بعضی وقتا به عمق این فکر فرو میر ...

واسه همینم میگم بین بد و بدتر باید انتخاب کرد باید دید که کدامی واستون بد هست کدام بدتر آن بد را انتخاب کنید این دیگه به شخصیت و وضعیت خودتون و مقدار تحمل شما بستگی داره.