2777
2789
عنوان

دلی که سوخت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
ممنون از اینکه نظرتون رو گفتید.اگه یه کم بعد از کم شدن ارتباطاتتون بهتون می گفت دوست داره دوباره با ...

همش همینا رو میگفت نمیدونی چقدر کادو میخرید التماس میکرد ما همکلاسی بودیم مجبور بودم مدارا کنم سال کنکورمون بود واقعا خودمو خودشو نابود کرد

ببین هیچ جبرانی نداره زندگی خودتو نابود نکن بخاطر خودت میگم

همش همینا رو میگفت نمیدونی چقدر کادو میخرید التماس میکرد ما همکلاسی بودیم مجبور بودم مدارا کنم سال ک ...

این نوع ارتباط که همه عشق و جونت یک نفر بشه بعدش کنترل گری و نابودی به همراه داره بخدا اگ اونطور وابسته نمیشد خیلی دوستای خوبی بودیم مث خواهر شده بودیم اما یهو نابودمون کرد همش میدیدی نشسته گوشه کلاس گریه میکنه 

دوس نداش با کسی حرف بزنم یا درس بخونم فقط میگفت من باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا به هم فرصت جبران ندادین اگه واقعا دلی دوسش داشتین؟

میگم باید میدیدی میفتاد ب پام میکفت با فلانی حرف نزن

با فلانی عکس نگیر

با فلانی دست نده

من مدارا میکردم ولی یهو اگ با کسی حرف میزدم باز التماس گریه شروع میشذ

این نوع ارتباط که همه عشق و جونت یک نفر بشه بعدش کنترل گری و نابودی به همراه داره بخدا اگ اونطور واب ...

می فهمم حرفتون رو اما کاش بهش کمک می کردین که از وابستگی دربیاد و از هم خیلی دور نمی شدین.

البته من قضاوت نمی کنم و همه چی رو نمی دونم فقط از روی حرفایی که گفتین نظراتمو میگم.🌺

می فهمم حرفتون رو اما کاش بهش کمک می کردین که از وابستگی دربیاد و از هم خیلی دور نمی شدین.البته من ق ...

ن ببین همش بخاطر نداشتن خواهر بود ک اون وابستگی ایجاد شد ولی وقتی رفت دانشگاه خداروشکر خیلی بهتر شذ دیگ اصلا تماس نمبگرفت 

بعدا از طریق اینستا فهمیدم دوتا دوست صمیمی داره بهدا باهمونا شاغل هم شد 

کلا محیطش که عوض شد براش خوب بود

ولی بعدها برام تعریف کرد مورد تعرض رئیسش قرار گرفته تا چ حدشو نگفت برام ولی اونم بخاطر وابستگی الکی اونطور شده بود که خب شغلش عوض کرذ 

درکل سعی کن وابسته ب چیزی نباشی بخدا برای خودت میگم فقط به مادر پدرت و بعدا بچت عشق داشته باش همین

ن ببین همش بخاطر نداشتن خواهر بود ک اون وابستگی ایجاد شد ولی وقتی رفت دانشگاه خداروشکر خیلی بهتر شذ ...

خودمم به نظرم فقط آدم باید به خدا وابسته باشه چون همه چی و همه کس دستمون امانته.

ممنون از حرفاتون.

منم هر حرفی زدم از روی حرفایی بود که خودتون گفتید و امیدوارم قضاوتی نبوده باشه.

بهترین ها نصیبتون.

خودمم به نظرم فقط آدم باید به خدا وابسته باشه چون همه چی و همه کس دستمون امانته.ممنون از حرفاتون.منم ...

من هرچی گفتم خواستم کمکت کنم 

ایشالا توهم موفق باشی 

خیلی وقتها ادم حس تنهایی دارع و دوست قابل اعتمادی هم نداره اینو بدون که خیلیها تنهان واقعا ایشالا خدا دوست هممون باشه

شب خوش