2777
2789
عنوان

بیایید بگید امروز چیکارا کردید 🤗🤗🤗🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 40 پست

ازصبح تا ظهر تو گوشی بود روزه بعد نهار درست کردم واسه پسرم شد افطار خودمون دوباره دراز کشیدم تا عصر محفل دیدیم دم غروب چای سفره افطار خوردیم جمع کردیم رفتم زود آرایشگاه اصلاح کردم برگشتم خونه تا الان نشستیم میوه داریم میخوریم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کنکوری هستی؟

کنکور نه اختبار دارم( آزمون تشریحی که پایان دوران کارآموزی وکالت گرفته میشه)

‏زمین می‌خوری، بلند می‌شوی، استخوان‌های شکسته‌ات را جا می‌اندازی، با آستین‌ت اشک‌هایت را پاک می‌کنی و ادامه می‌دهی. ما از آدم بودن، هرروز همین روتین را داشته‌ایم.‌‌

با مادرشوهرم دعواااااا کردم

شوهرم  به خاطر مامانش باهام دعوا کررررررد بعد حق رو داد بهم واسم یه چراغ علاالدین خرید منم گفتم این آخرین مسافرتم با مامانته دیگه نمیام

اگه خواستی خودت مامانتو بیار من نمیام

ازم توقع داره بریم وسط کرمانشاه در هر خونه ای رو بزنم شام ناهار بمونم که چی این دختر خواهر فلانه این فلانه 

خب آقا دیوس مردک پیر (پدرشوهرم)دست زنتو بگیر خودت ببر خونه فک فامیلات با من چیکار داری

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید
@asalarmy چی بگم ؟ 🫠🤣

دعا خوندن قرآن 😂

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎