2777
2789
عنوان

چرا وقتی مسافرتیم اینقدر زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 40 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر شوهر  منم همین بود میگفت بیاید شهرمون. میرفتبم وسژ راه زنگ میزد نیاید اینجوره اونجوره ـتمام ۱۳روز عید رو ۳وعده زنگ میزد. همشم حرفهای تکراری.. روزی ۳وعده به شوهرم زنگ میزد منم حوصله حرفهای تکراریشو نداشتم به همسرم گفتم بگو بیرونم ـفلانی نیست اینجوره اونجوره.. با من دشمنی نداشت. از روز بیکاری زنگ میزد.. دیگه کله صبح ساعت ۸زنک میزد. قاط زدم سر شوهره مگه قراره بربم صحرا چرای گاو گوسفند که این موقع زنگ میزنه. از دبشب که ۱۱شب حرف  زدید تا الان اتفاق خاصی قراره بیفته هی زنگ پشت زنگ.. دبگه همسرمم بش گفته بود یه وعده در روز بزنگ من سرم شلوغه مشتری دارم. یه دلخوری هایی ازش پیش اومد. منم دیگه جواب تلفن هاشو ندادم ـخدایش بیامرزد  

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

از بس فضولن و فتنه هستن این مادرشوهرا ای کاش نسل ماها همچین مادرشوهرهایی نباشیم نسل این قدیمی های که ...

آخ گفتی هرکسی هم اینجا میگه چیه مادره دقیقا مادر خودش همین شخصیت رو داره من جمله مادرخودم روزی صدبار زنگ میزنه خوب من حتی کار مادر خودمو دوست ندارم یعنی چی زنگ زنگ زنگ بچه ات بزرگ شده ازدواج کرده مستقل شده رفته سفر دیگه تا کی میخواین شخصیت کنترل گر داشته باشید 

من هزار سال دلم نمیخواد خودم همچین مادرشوهری باشم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شوهرم به مشاور هم گفت که نمیتونه به مادرش بگه. میدونی مادرشوهرم ، خواهرا و مادرم نمیخواد. در حالیکه ...

مگ مادرشوهرت باید بخواد یا نخواد؟ محل نده به ننش بابا خدا ادما رو آزاد افرید ک برا خودشون تصمیم بگیرن ن ک یکی دیگ به جاشون از کسی بدش بیاد یا خوشش بیاد😐

رو مخ شوهرتم کار کن بگو این رفتارا جلو بقیه نشون میده تو بچه ای انقد بگو ک اثر کنه

دمت گرم. درست میگی

به خدا میبینم دیگه اصلا برای بچه هاشون حریم شخصی قائل نیستن همش گزارش و آمار دادن دختر و پسر هم فرقی نداره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️