2777
2789
عنوان

پایتخت هفت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 106991 بازدید | 955 پست
الان یه مصاحبه از سیروس مقدم دیدم گفت باید مجسمه طلا از بازیگرای پایتخت بسازنراجع به دستمزد نقی هم گ ...

منم دیدم ، خیلی پپسی باز میکنن برا همدیگه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
مجوز بهشون ندادن یهویی داستانو تغییر دادن

فکر نکنم موضوع مجوز باشه ، داستان همین بوده از اول 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر نکنم موضوع مجوز باشه ، داستان همین بوده از اول

خدایی از نظرم خیلی مسخره بود این پایتخت۷ آخرم محسن تنابنده کاری کرد که نقی یعنی خودش طلبکار شه بقیه بیان منت کشی

می نویسم از مهستی جانننننممم❤️❤️❤️مثل تموم عالم حال منم خرابه مثل تموم بختا بخت منم تو خوابه سنگ صبورم اینجا طاقت غم نداره طاقت این که پیشش گریه کنم نداره راهی واسم نمونده دنیا واسم سرابه ((دادمی زنم که ساقی میخونه بی شرااااااابببهههه))این قسمت رو صداشو زیاد کنین❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
خدایی از نظرم خیلی مسخره بود این پایتخت۷ آخرم محسن تنابنده کاری کرد که نقی یعنی خودش طلبکار شه بقیه ...

اره واقعا آخرش و خیلی مسخره تموم کردن 

بیشتر ببینید
اره واقعا آخرش و خیلی مسخره تموم کردن

من فکر کردم که همه پولدار می شن اگه هم سنگ رو نفروشن شری می دزده می بره نه این که نقی بشه طلبکار

می نویسم از مهستی جانننننممم❤️❤️❤️مثل تموم عالم حال منم خرابه مثل تموم بختا بخت منم تو خوابه سنگ صبورم اینجا طاقت غم نداره طاقت این که پیشش گریه کنم نداره راهی واسم نمونده دنیا واسم سرابه ((دادمی زنم که ساقی میخونه بی شرااااااابببهههه))این قسمت رو صداشو زیاد کنین❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
بنظرم اصلا نظرامنفی ب هیجابقیه نیست همین ک طرفداراش زیادن کافیه

بنظر منم سرتو بکن تو ماتحت خودت و تو نظرات بقیه دخالت نکن. 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
الان تونمیپسنیدش مهم نیس زیاد هستن ک دوستش دارن

من نظرمو گفتم به تو چه ربطی داره؟!‌‌ بابات کارگردانه فیلمه یا نَنَت؟!

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
مجبورنیستی نبین حرفم نزن

برو بچه، برو۳۰کتیر کن گوشیتم بده به مامانت. وگرنه میگم فلفل‌ بریزه تو کونتا!

بیشتر ببینید
بنظر منم سرتو بکن تو ماتحت خودت و تو نظرات بقیه دخالت نکن.

حیف اون مادر ک تو بچشی.ی ظهر ادب من خیلی خوبه .تقصیر بزرگترنیست ادب احترام ب شخصیته ک شمانداری  دردمم نمیبینم تو جواب بد فقط گزارش  میزنم

گریه میکرد گرگ وقتی دید سگ به خاطر تک استخوانی لگدهای چوپان را تحمل میکرد🥲🧠

برو بچه، برو۳۰کتیر کن گوشیتم بده به مامانت. وگرنه میگم فلفل‌ بریزه تو کونتا!

@niniyar   پیگیری بشه لطفا بی احترامی میکنه🌹

گریه میکرد گرگ وقتی دید سگ به خاطر تک استخوانی لگدهای چوپان را تحمل میکرد🥲🧠