2777
2789
عنوان

خدایا یعنی بیشعورتر از شوهر منم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 104 پست

ای وای،چقدر واسه تو و بچه هات ناراحت شدم عزیزم،اونوقت این نماز روزه هم حالیشه؟خشکه مذهب خودخواه،ماه رمضون مهمانی خداست باید اخلاقش بهتر بشه نه بدتر،خدا لعنت کنه هرچی مرد بی شرفو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۵روزه دیگه اصلا محل نمیزارم....نه سلامی نه هیچی...همون داره میسوزونش

اسی.

اون بیشعوره.بی وجدانه.به بچه ش رحم نداره!!! دیگه ببین چقدر اوضاع ش خرابه!! راضی خودش کباب کوفت کنه ولی بچه هاش نخورن.

بیخیالش شو! اصلا محلش نذار...از تو همون کبابهای رستوران یک کیست هیداتیک میگیره تو مغز پوکش و کبدش کیست میزنه بیرون.

غذای خونه ی خودتو با عشق واسه خودتو بچه هات درست کن.

اون بیشعورم رها کن.اون نخورده است! ندیده است! ادم ضعیف و بدبختیه!!

اسی.اون بیشعوره.بی وجدانه.به بچه ش رحم نداره!!! دیگه ببین چقدر اوضاع ش خرابه!! راضی خودش کباب کوفت ک ...

آره مردارو از مادرشون بشناسید...یه مادر ندید بدید بدجنس بدذات داره که همه چیزو منفی نگاه میکنه...الان به مامانش بگع این کارو کردم.میگه خوب کردی...بعدا اونارو هم میبری

مرد ۴۵ ساله و پیرزن ۷۰ ساله کباب بخورن.تو این سن همش میشه چربی خون! رگهای مغزشون میپوکه.اوه.دم اذان ...

خدا خیرت بده.....چی بگم....پیشرفت میکنیم مردا حسودیشون میشه....میشینیم خونه بچه بزرگ میکنیم میگن مفت خور. موندم بخدا

خب شما مشاوره بده عزیزم! شما که نه کوچه ای نه بارگزار و حتما سوادش رو هم داری دیگه....

کحای پیامم نوشته بود من مشاورم و میتونم مشاور بدم. 

بعضیا حرفی نزنن سبکترن. مکه مجبوری حرفی بزنی ک ادم خندش بگیره