2777
2789
عنوان

پسرا میتونن

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست
خاک تو سرشاصلا نباید شمارتو میدادیمگه چند ماه داشتین اشنا میشدین؟؟

شمارمو از اول داشت چون از اول که مادرش تماس گرفت قرار شد دو بار تلفنی حرف بزنیم بعد اگر اوکی بود خانواده ها بیان. کلا ۱ ماه آشنا شدیم که گفت مناسب هم نیستیم. بعدش من پیگیرش شدم چون دوسش داشتم و فکر میکردم اونم دوسم داره. ۲ ماه اینطوری کم و بیش در ارتباط بودیم. البته خانواده ها نمیدونستن. بعدش گفت که اصلا قصد ازدواج نداره و پیشنهاد دوستی و اینا داد. منم رابطه رو قطع کردم. الان ۲۵ روزه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
شمارمو از اول داشت چون از اول که مادرش تماس گرفت قرار شد دو بار تلفنی حرف بزنیم بعد اگر اوکی بود خان ...

خوب تو منظورت چی بود که اون گفت مناسب نیستیم باز پیگیر بودی؟منتظر چی بودی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره میتونن

نه پسری که به حریمت احترام میذاره و همونقدر که تو مایلی وارد خط قرمزات میشه شااااید قصدش جدی باشه شاااید 

میتونن تو چشات نگا کنن و اشک بریزن و محبت کنن و بگن دوستت دارن ولی به بدترین نوع براشون اسباب بازی باشه 

خوب تو منظورت چی بود که اون گفت مناسب نیستیم باز پیگیر بودی؟منتظر چی بودی؟

دلایلش رو میدونستم. فکر میکردم شاید بتونیم با هم به تفاهم برسیم. اصلابه ذهنم خطور نمی‌کرد آدم عوضی ای باشه. مخصوصا که واسطه گفته بود آدم خوب و پاکی هست. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
همه پسرا همینن احمق و کثیف

انقدر دم از انسانیت و اخلاق میزد که هنوز باورم نمیشه همچین پیشنهادی بهم داد

کیفی😂😂

آره اسم شغلشونه. طلا جا به جا میکنن واسه مغازه دارا

پیش‌تر اینکه این برای آگاهی شماست، نه بدگمانی و ترس از ارتباط گرفتن!!

ببین هرچیزی ممکنه!! یادتون باشه به دست آوردن دل هر کسی، یه سلسله مراتبی داره!!

و امان ازون کسایی که این قواعد بازی رو بلدن و استاد اون شدن!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بیشتر ببینید