2777
2789
عنوان

نامزدم برام ساعت نقره نخرید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 37 پست
قسط وام ازدواج و لوازم خونگی و یع چندتا دیگهظرفی که مامانم میگه ۶ ۷ تومنه

بهش بگو تو شوهر منی و الان خودمون دوتا یه خانواده‌ایم طبیعیه که تو مشکلات به هم کمک کنیم یه سری جاها از خودمون بگذریم

ولی در حال حاضر نمیتونم توی قسطات کمکت کنم چون قسطات برای چیزیه که وظیفته برای شروع ازدواج مهیا کنی منم به عنوان عروس یه سری وظایف دارم باید کمک مامانم کنم که جهیزیه خوبی بخرم برای خونه ای که قراره باهم زندگی کنیم اگر تو یه زمان دیگه‌ای بود قطعا همه پولامو میدادم بهت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عقدیم

وای خیلی خسیسه

منو شوهرم که با هم آشنا شدیم و زمانی که فقط در حال آشتایی بودیم برام یه سرویس نقره گرفت

بعد نامزدی تک و توک انگشتر طلا

اینم بگم خیلی پول تو دست و بالش نبود نه فکر‌کنی خیلی پولدار بود

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
نه خسیس نیست حقوقش چقدره؟

بماند🙈

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
اگه اینو بگم خیلی ناراحت میشه

ناراحت شدن نداره که حرف حقه شوهرته در حال حاضر نزدیک ترین فرد زندگیته ولی منطق میگه اول وظیفه خودتونو انجام بدین بعد کمک کنید الان وظیفتون خرید جهیزیست همین همسرتون اگر جهیزیتون خوب نباشه بعد صداش در میاد