2777
2789
عنوان

روزه میگیرم خونوادم مسخرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 44 پست

والا منم روزه نمیگیرم اما به روزه دار احترام میذارم و بهش افتخار میکنم 

عبادت قبول باشه گلم 

انشالله سال خوب و سرشار از شادکامی داشته باشی 

چند روز میای خونه خانوادت ناراحتی نکن میگذره میری خونت ولی بهشون بفهمون که ناراحت میشی از رفتارشون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رو صدهزااار مرتبه شکر خونواده م هرچی داغون باشن با اعتقادات همدیگه کاری ندارن، ما توو خونه مون هرکی دلش بخواد روزه میگیره هرکی نخواد نمیگیره و اصلا دخالتی هم کسی نداره 

هرچند چندجا رفتیم عیددیدنی هی به مامانم گفتن وا چرا روزه ای و روزه بی کلاسی ه و.... 

شما هم اینبار توو جمع که همه شون هستن به داداشت بگو از بقیه انتظار ندارم چون چشمشون به دهن تو ئه و حرفشون برام مهم نیست، اما تو امسال تمرین کن با فرهنگ باشی و به اعتقادات کسی بی احترامی کنی 

زنداداشت باید خودشو مسخره کنه که  انگارهمیشه غسل به گردنشه و روزه نمیگیره.....این خجالت داره....نه روزه گرفتن تو ماه رمضون....

تُف تو روشون که اشک یک مسلمونو درآوردن....خدا لعنتشون کنه

عوضی زنداداش کافرت برای افطار شما تدارک ببینه....زنیکه ی خرس گُنده نشسته پابه پای شوهرش داره تو رو مسخره میکنه....خاک بر سر داداشت....باید به زنش بگه از خچاهرم یاد بگیر دینو ایمونو بعد نشسته برای شادی دل زنش شما رو مسخره میکنه.....بدبخت میترسه شب زنش بغلش نخوابه🤔🙄😨😨😧😧😠😠😠😠😠

بچه ها چجوری تاپیکمو پاک کنم

برای حذف تاپیک از ساعت 𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚 و 𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝 روزهای زوج پیام خصوصی بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بیشتر ببینید

عزیزم در مورد تاپیکت که الان زدی در مورد غیبت پرسیده بودی چیکار باید بکنیم : 

🔴چگونه براي خودم و فرد ديگري که مثلا غيبتش را کرده ام، استغفار بگويم؟

پاسخ:

الف: استغفار برای خودتان را می توانید با جملات استغفر الله ربی  و اتوب  الیه، الهی العفو،  داشته باشید.

ب: اگر حق الناسی مانند غیبت به گردن دارید و در صدد جبران آن هستید بايد از آن فرد حلاليت بطلبد،

اگر حلاليت طلبيدن، موجب ايجاد اختلاف و كينه و نزاع مي شود، لازم نيست حلاليت طلبيد، بلكه بايد توبه و استغفار كرد، و براي آن فرد نيز استغفار و طلب بخشش كرد، «سُئِلَ رَسُولُ اللَّهِ ص مَا كَفَّارَةُ الِاغْتِيَابِ قَالَ تَسْتَغْفِرُ لِمَنِ اغْتَبْتَهُ كَمَا ذَكَرْتَهُ (1) از پيامبر سوال شد كه كفاره و راه جبران غيبت كردن چيست؟ فرمودند: اين است كه هر وقت ياد آن فردي كه غيبتش را كردي، افتادي، برايش استغفار كني. »

و با انجام كارهاي خير مانند صلوات فرستادن، قرآن خواندن، و هديه ثواب آن كارها به آن فرد كم كم اثرات بد آن را از بين برد. پس هر جا حلاليت طلبيدن باعث مفسده بيشتر مي شود ، لازم نيست حلاليت بطلبيد، توبه و استغفار كافي است.  

📚 شيخ صدوق، من لا يحضره الفقيه، انتشارات جامعه مدرسين قم، 1413 ه.ق، ج 3، ص 377.

این رو یکی از دوستای خوبم گذاشته☝️

@خانمحاجآقا    

فکر کردم برای شما هم مفیده 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
عزیزم در مورد تاپیکت که الان زدی در مورد غیبت پرسیده بودی چیکار باید بکنیم : 🔴چگونه براي خودم و فرد ...

سلام ممنون دوست عزیزم خیلی لطف کردین 

مسئله بعدی حق الناس یه ملته چون من همش آدمای اون شهرو جمع میبستم به یه صفت بد

اینو چه کنم