2777
2789
عنوان

چند بار خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 118 پست
اوه پس بیشتر راهو رفتی

شناسنامه المثنی درست کردم اسم فامیل همچی مشخصات فرق داره با اسم فامیل شهر اسم پدر مادر تاریخ تولد اینا همش  فقط ماله منه ولی همه مشخصات با اسم فامیل همچی همه اینا که گفتم فرق داره با اسم فامیل شهر اسم پدرمار تاریخ تولد اینا همش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مشکل میخوری ولی چون تا ابد نمیتونی با شناسنامه جعلی ادامه بدی

بعدن بعد عقد میارمش ولی شناسنامه  قانونیه جعلی نیست مهر دولت داره همچی اون شخص حرفش تو دولت برو داره یه شخصیت مهمیه  البته خودم میحاستم اسم فامیل اینامو عوض کنم شناسنامه قانونی هستش المثنی و جدیده چه مشکلی؟ 

تو وقتی بری عقد دونفرو بجای پدر مادرت ببری خب اسماشون تو شناسنامه تو نیست پس گیر میکنی اونجا

مهم امضاست  نه اسمشون  همچی اوکی نو دولت پارتی دارن کلا  گیر نمی کنم به اون صورت مهم اون امضای  اوناست  محضر داره اشناست  بازم گیر نمی کنم بازم نفهمیدم  منظورت کجا رو گیر کنم 

[QUOTE=377683627]تو وقتی بری عقد دونفرو بجای پدر مادرت ببری خب اسماشون تو شناسنامه تو نیست پس گیر میکنی اونجا[/QUOبخاطرش هرکاری  دیگه  خستع شدم مخالفن غیر اون نیست چون درصورت مخالفته فرق می کنه گیر نمی کنم شناسنامه جدید درست  کردم خودم خاسته بودم تغییر بدم

به مشکل میخوری ولی چون تا ابد نمیتونی با شناسنامه جعلی ادامه بدی

فرق می کنه جریان  اون درصورتیه که مخالفت نباشه که گفتم ولی وقتی مخالفت هست میشه  کسی که خانواده مو ندیده مهم اون امضا هست فقط نفهمیدم یعنی چی براعقدمون چی میشه؟ یعنی اینجوری خانواده من جعل شده و عقد انجام میشه ؟ منظورت اینه؟