2777
2789
عنوان

مشاور گفت نامزدتو ول کن تو این سن به هیچی نرسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 66 پست
مشاورت خودش چند سالشه؟از پول خودش بهدچیا رسیده اینا رو‌بپرس ازشبگو چقد کار مردی از چند سالکی کار کرد ...

خودش ۳۰سالشه 

مطمینم اینو میگفتم می‌گفت که من درس خوندم و مستقل شدم 

چون نامزدم دیپلم داره می‌گفت پس تحصیلات نداره و باید خونه و ماشین حتما داشته باشع

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

چقدر به فکر تغییر و اهل و ایده پردازیه ؟

و چقدر براش قدم برمی داره؟

و ببینی توی بلند مدت برنامه ها و فکرای ک برای آینده مشترک داره چین؟

ببینی چقدر با توجه به درآمدش خرج میکنه؟

اهل سرو سامون دادن ب زندگی هست یا خیر؟

و چقدر از درامدش و برای شما و زندگی کنار شما تدارک میبینه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم به نطرمن ببین توقع خودت از نامزدت چیه 

وقتی میگی داره تلاش میکنه و ادم درستیه بیشتر فکر کن من نمیدونم نامزدت چطور ادمیه دلمم نمیخواد نظری بدم که خدای نکرده اون دنیا گردنم باشه 

مشاور فقط میتونه هر دو طرف مشکلاتتو بگه بهت نمیتونه جات تصمیم بگیره و بهت رسما بگه طلاق بگیر این اشتباهه تصمیم با توعه عزیزم 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری😊

پدر و مادرش هیچ‌ حمایتی نکردن حقوق شوهرم کم بود که الان دوتا شغل داره الان خود داداش های من بابام به ...

ب حرف مشاور گوش نکن 

موندم این چه مشاوری هست که انقدر فهم پایینی داره

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

یه نگاهی به تاپیکات انداختم....

😃😃خب که چی 

تا صبح نگاه بنداز و بخون 

فکر نمیکنم الان باید به شما جواب پس بدم 

ایشالله که شما یه پولدار داشته باشی تو زندگیت فشار نخوری 

از اینایی که هم تا یه تاپیک میزنی میرن بقیه تاپیک های شخص رو میخونن فقط حس فضولی میگیرم پس با یه ترک کردن تاپیک خوشحالم کن 😂😘

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

مرسی از همتون من تاپیک قفل کنم چون همیشه یه عقده ای مثل اون مشاور پیدا میشه گند بزنه به اعصاب آدم 😂😂

بیشتر ببینید