2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش پسر بخاد اما بچش دختر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 53 پست
پس شما اون بازیگره کامبیز دیرباز رو ندیدی می گفت به زنم گفتم اگه بچه مون دختر نشه چی کنیم؟؟و می گفت ...

کسی جلوی تلوزیون ملی نمیاد بگه دلم پسر میخواست ولی دختر شد مگه آدما هر چی ته دلشونه را میان میگن؟همه شون ظاهر سازی میکننیعنی فکر میکنی اگه آقای دیرباز یه پسر هم داشت ایا میومد همچین حرفی را بزنه؟؟؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس شما اون بازیگره کامبیز دیرباز رو ندیدی می گفت به زنم گفتم اگه بچه مون دختر نشه چی کنیم؟؟و می گفت ...

همسر منم دختر دوممو خودش همه کاراشو میکرد من زیاد حالم خوب نبود بچه روی سینه باباش میخوابید اصلا بچه رو از خودش جدا نمیکرد مامانم میگفت هر کی نفهمه فک میکنه بچه پسر با اینکارایی که میکنه🤦‍♀️

حالا شاید پسر بیشتر دوست داشته باشه یا بقول شما اخم کنه و تو ذوقش خورده باشه،

اما اگه واقعا نمیخواست پیشنهاد سقط میداد،اجازه نمیداد کلا دنیا بیاد 

پس قطعا ب دنیا بیاد دوستش خواهد داشت ،

همسر منم دختر دوممو خودش همه کاراشو میکرد من زیاد حالم خوب نبود بچه روی سینه باباش میخوابید اصلا بچه ...

عزیزم پسر و دختر نداره پدری اگه ذات پدری کردن بلد باشه جنسیت بچه براش ملاک نیست و به نحو احسنت پدری می کنه وگرنه نه پسر برتره نه دختر.

.