2777
2789
عنوان

خالم بهم گفت توی توهم و رویا و خیال هستی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 24 پست
خاله منم اینجوریه اومد دعوا راه انداخت و گورشو گم کرد اون دیگ رسما فوش میداد مثلا ب شوخی حس میکنم خا ...

اره اتفاقا حسوده

این فحش نمیده با حرفاش دل ادمو میسوزونه

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اتفاقا حسودهاین فحش نمیده با حرفاش دل ادمو میسوزونه

خاله منم اینجوریه یا عیب قیافه و اندام و لباس میکنه اون سری دیگ فوش میداد و زد تو سرم حتی 

مامانمم گفت هم زبون درازی هم اون اشکال نداره مگه اتیش انداخته بهت ی فوشه دیگ 

این چون میبینه درس میخونی اینجور میکنه اهمیت نده یکیم بود میگفت درس ب چکار ادم میاد درس مهم نیس و ....بعد همین ادم چون قبول نشدم گفت دیگ بدبخت شدی درس همه چیه درس ادمو ب ارج میرسونه 

بهترین کار ارتباط نگرفتنه همون تو اتاق بمون

عزیزم واس اینکه دهن امثال اینو ببندی کم کم یاد بگیر... از غذاهای ساده شرو کن.. اومدیم دانشگاه راه دو ...

ماکارونی و فست فودیا رو یلدم

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
خاله منم اینجوریه یا عیب قیافه و اندام و لباس میکنه اون سری دیگ فوش میداد و زد تو سرم حتی مامانمم گف ...

تو اتاقم بمونم خودش میاد داخل😑💔

بیشتر ببینید
خب همچین بی هنرم نیستی ک بهت طعنه زدهفک کردم تابحال آشپزی نکردی

فقط پلو و خورشتا رو بلد نیستم

بیشتر ببینید
اومد هم کم محلی کن خودتو مشغول نشون بده

باشه🙁

بیشتر ببینید