خشونت_علیه_زن_ممنوع مدیر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 1548 عنوان سنی های عزیز شب های قدر کی هست تاریخ دقیق | مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 49 پست ؟ 1404/01/01 | 20:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1053 واقعا ی جز میخونید ؟.مسجد میرید ؟؟ اره از شب اول رمضان شروع میشه جزء اول و شب آخر رمضان تموم میشه جزء۳۰ اره گلم مسجد میریم تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥 بیشتر ببینیدبستن
جلوهنما عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 23345 اره از شب اول رمضان شروع میشه جزء اول و شب آخر رمضان تموم میشه جزء۳۰ اره گلم مسجد میریم ❤️❤️❤️❤️خوشبحالتون والا من قرآن خوندنم نمیاد دوست دارم ولی لعنت به شیطون
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1053 ❤️❤️❤️❤️خوشبحالتون والا من قرآن خوندنم نمیاد دوست دارم ولی لعنت به شیطون خب از امشب شروع کن عزیزم وقتی شروع کنی بعد دلت نمیاد ولش کنی کلی ذوق داری واسه تموم کردنش مخصوصا اگه با معنی بخونی من دیشب ختم کردم خیلی بهم چسپید 🥹 تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥 بیشتر ببینیدبستن
جلوهنما عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 23345 خب از امشب شروع کن عزیزم وقتی شروع کنی بعد دلت نمیاد ولش کنی کلی ذوق داری واسه تموم کردنش مخصوصا اگه ... دیر نیست ؟.واقعا مایه آرامشه مرسی ازت .انشالا
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1053 دیر نیست ؟.واقعا مایه آرامشه مرسی ازت .انشالا عزیزم ما ک رمضان نمیپرستیم ک بخاد دیر بشه واسه پرستیدن خدا هیچ وقت دیر نیست هنوز خورشید از غرب طلوع نکرده هنوز اسرافیل تو سور ندمیدههنوزم عزرائیل نیومده جونمون و بگیره پس وقت داریم 😉🫀 تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥 بیشتر ببینیدبستن