2777
2789
جاهای مختلف برو ، به استایلت برس و سعی کن توی چشم باشی ،مثلا من با همسرم توی هواپیما اشنا شدم، دوستم ...

منظورتون از توی چشم بودن رو بیشتر میگین؟ 

من دقیقا اینجا ها ک فرمودین رفت امد داشتم‌. به علاوه دانشگاه چ برای تحصیل چ برای کار. ظاهرمم سادع و مرتب و تمیزه. ساده ک میگم منظورم تقریباااا شیک و ساده ست نه یه چیز لول پایین. ولی هیچ کیسی اصلا دوروبرم تیست. مثلا دانشگاه دانشجوها ازم کوچیک ترن. هواپیما هیچ وقت تشد بحث یا گفت و گویی بین من و خدمه پرواز شکل بگیره‌ یکبار فقط یکیشون حرف زد ک منم با خوش رویی و خنده جوابشو دادم. کلاس زبانم ی جا رفتم مختلط همه درحد دبیرستان بودن. الان ی جا دیگه رفتم همه دخترن.... حس میکنم قسمتم نیست واقعا. قیافه ام هم جوری نیست ک ایرادی داشته باشه و گاملا نچراله، مثلا بارها ب عمل بینی فکر کردم ک عروسگی کنم ولی میبینم واقعا منطقی نیست و منصرف میشم. بقیه اجزای صورتمم همینطوره ولی ظاهرا روی هم رفته همه این اجزای بی ایراد منو خوشگللللل نگرده ک چشم کسیو بگیرم‌. تنها جایی ک میبینم خیلی ب قیافه ام توجه میشه و میگن خوشگل وقتیه ک عکسمو جایی میزارم. انگار عکسم از ختدم بهتره با اینکه فی لتر خاصی هم نمیزارم ولی خب احتمالا بخاطر نور و زاویه و ایناست.

حالا چیکار کنیم 😂

حس میکنم واقعا قسمتم تیست🤦‍♀️ الان تو پاسخ ی نفر دیگه کاما نوشتم ک چ جاهایی میرم. اونم بخونید لطفا.

بعضیا تو کامنتا به این خانم گفته بودن روضه برو یا از خدا بخواه و دعا کن. من واقعا این کارارم انجام میدم ولی نمیدونم چرا نمیشه

اینم بگم ک ی مقدار بیبی فیسم و هرکی منو میبینه فک میکنه سنم کمه ولی یکی دوساله معمولا لباسای رسمی میپوشم ک سنم یکم بالا بره به جز جاهایی مثل بازار مثلا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منظورتون از توی چشم بودن رو بیشتر میگین؟ من دقیقا اینجا ها ک فرمودین رفت امد داشتم‌. به علاوه دانشگا ...

ببین بستگی داره با چه ادمی میخوای اشنا بشی و طبق همون سعی کن جاهایی بری که افراد موردنظرت بیشتر هستن، مثلا برای کلاس زبان ،دوست من به‌مدیر اموزشگاه گفته بود سانسی میخوام باشم که بچه و نوجوون نباشه،افراد بزرگسال باشن،چندین بارم کلاساشو عوض کرد که در نهایت الان همسرش کارمند بانکه و توی کلاس باهاش اشنا شد 

همسر من خدمه پرواز نیست و صرفا توی هواپیما صندلی کناری من نشسته بود و وقتی رسیدیم شهر مقصد ،توی فرودگاه بهم گفت اگر میشه بیشتر با هم اشنا بشیم

ببین مثلا مناطق خوب شهرتون رو برو، من اکثرا صبح ها از یه کافه بیکری قهومو میگرفتم صبحا و متوجه بودم بازه ساعت هشت تا ده ،اقایون زیادی برای صبحانه میان وچندین مورد هم سعی میکردن باهام اشنا بشن،یا مثلا گالری هنر میتونی بری ، اگر هدفت اشناییه باید زمان بذاری و یه مدتی بارها بری جاهای مختلف ،از نظر استایل هم اراسته بودن واقعا مناسبه 

منم چهره عملی ندارم چون خودم دوست ندارم اما همیشه کیف و کفشام سته ، عطری میزنم که پخش بو بالایی داشته باشه ،‌ارایشمم زیاد نیست چون محیط کارم بیمارستانه، لوندی هم زیر پوستی باید داشته باشی ،یکی از دوستای من هشت ماه هر روز برای ناهار میرفت یه رستوران معروف که همه بازاری هستن و پولدار ، بعد یه مدت یه اقایی بهش پیشنهاد داد ،استایل و بوی خوب تاثیر زیادی داره

اگه جایی رو گنگ گفتم بگو که واضح تر بگم عزیزم ، من توی دوستام معروفم برای جذب همسر

ببین بستگی داره با چه ادمی میخوای اشنا بشی و طبق همون سعی کن جاهایی بری که افراد موردنظرت بیشتر هستن ...

ممنون عزیزم، ن جاییش گنگ نبود. جالب بود واقعا. نمیدونم چی بگم. ولی همچنان حس میکنم شانس تو این قضیه خیلی دخیله. مثلا من تمام دفعاتی ک تو پرواز بودم بلیط هارو طوری میدادن که خانم ها کنار هم باشن یا هیچوقت تو مسافرها ادم جذاب و خوش تیپی نمیدیدم. هیچ وقت پیش نیومد قبل و بعد پرواز کسی بخواد سر صحبت رو باز کنه. حس میکنم اگه قسمتم بود تو کلی از موقعیت هایی ک بودم ی ادم خوب میتونست قرار بگیره. حس میکنم. وقتی تمام موقعیت ها و مکان هایی گ میرم گسی نیست ینی قسمتم نیست یا خدا برام نمیخواد یا همچین چیزی. من ی بار ی اردوی کاری رفته بودم اونجا با یکی حرف زدم و خیلی ازش خوشم اومد . خیلی با خودم کلنجار رفتم ک خودم پاپیش بزارم یا نه. اخرش غیر مسنقیم فقط پیجشو فالو کردم و اون بعدش استوری هامو ریپلای میکرد. ولی متاسفانه مدتی باهم حزف زدیم و همه چیز خیلی به نظرم کسل کننده اومد.ینی هیچ حرفی نداشتیم باهم بزنیم. درحالیکه معمولا وقتی با یکی اشنا میشدم اوایلش خیلی خوب پیش میرفت و جذب خوبی بینمون اتفاق میفتاد. این بار ک من از یکی خوشم اومد اینجوری شد. حس میکنم شانس ندارم😄 رستوران و کافه رفتن برام مقدور نیست متاسفانه هزینه خیلی بالایی دارن ولی در کل متوجه حرفتون شدم و ممنونم

حس میکنم واقعا قسمتم تیست🤦‍♀️ الان تو پاسخ ی نفر دیگه کاما نوشتم ک چ جاهایی میرم. اونم بخونید لطفا. ...

منم مثل شمام ،باید وقت ازدواجت از نظر خدا و کائنات رسیده باشع 😄توکل به خدا ،وقتی بهش فکر نکنیم اتفاق میغته ایشالا

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین بستگی داره با چه ادمی میخوای اشنا بشی و طبق همون سعی کن جاهایی بری که افراد موردنظرت بیشتر هستن ...

من چادری ام. اطرافیان چندتاشون نظرشون اینه که هرکسی که چادریه خواستگار نداره و ازدواج نمیکنه ولی اینهمه دختر محجبه دیدم که ازدواج کردن. چادر میزنم. زیر چادر هم توی انتخاب مانتو و روسری و... دقت میکنم. آرایش خاصی ندارم فقط یه کم ضد آفتاب رنگی میزنم که پوستم یه کم کاور بشه اونم زیاد نمیزنم. صورتمم بیضی شکله دوست دارم چاق بشه و دایره ای باشه. ولی بازم راضی ام از صورتم. یه کم کمرو هستم یه جایی که میرم، تشنه هم بشم روم نمیشه پاشم آب بخورم... اگه میشه لطفا ایراد هامو بگید 😁

اللهم عجل لولیک الفرج

من چادری ام. اطرافیان چندتاشون نظرشون اینه که هرکسی که چادریه خواستگار نداره و ازدواج نمیکنه ولی این ...

ایرادی نداری اینا که گفتی خوبه فقط حتما تا الان وقتش نرسیده ان شالله یه همسر خوب که باعث آرامشت باشه خدا نصیبت کنه 

کاربری پنجممه. از سال ۹۰ عضو بودم ولی پاکشون کردم 

من چادری ام. اطرافیان چندتاشون نظرشون اینه که هرکسی که چادریه خواستگار نداره و ازدواج نمیکنه ولی این ...

سلام عزیزدلم ،ببخشید دیر جواب میدم ، اولا هرکی اینو گفته خیلی اشتباه گفته ،چادری بودن منافاتی با ازدواج نداره اصلا،اگه بخوام ظاهر رو بگم ،بازم نظرم به آراسته بودنه مثلا چروک نبودن چادر، ست کردن رنگ روسری یا شالت با یکی از ایتم های استایلت ( توی اینستاگرام پیج های حجاب استایل خیلی زیاده و میتونی ایده بگیری ) یا مثلا میتونی یه وقتایی از عبایا استفاده کنی ، من ادم محجبه ای نیستم ولی تابستون خیلی وقتا استفاده میکنم،

پرتر شدن صورتت هم کاری نداره که دورت بگردم ،اگر با هزینه مشکلی نداره میتونی تزریق کنی و یا میتونی اژ ژله و جوانه گندم که راه های خونگین استفاده کنی. شما در هر صورت خیلی زیبایی و حس نا کافی بودن نداشته باش اصلا ، 

طبق چیزی که قبلا هم گفتم جاهایی برو که دوست داری فرد مورد نظرت رو ببینی ، مثلا گالری ،کنفرانس یا هر جای دیگه که سلیقه خودته ،

اینکه گفتی کم رویی بنظرم یکم برمیگرده به اعتماد به نفس که کم کم باید کار بشه و در واقع کلید اصلی همینه وگرنه هیچچچچچچچ ایرادی نداری ، اگه شاغل نیستی  و شرایطشو داری ختما برو سرکار ،خیلی موثره