ببین بستگی داره با چه ادمی میخوای اشنا بشی و طبق همون سعی کن جاهایی بری که افراد موردنظرت بیشتر هستن، مثلا برای کلاس زبان ،دوست من بهمدیر اموزشگاه گفته بود سانسی میخوام باشم که بچه و نوجوون نباشه،افراد بزرگسال باشن،چندین بارم کلاساشو عوض کرد که در نهایت الان همسرش کارمند بانکه و توی کلاس باهاش اشنا شد
همسر من خدمه پرواز نیست و صرفا توی هواپیما صندلی کناری من نشسته بود و وقتی رسیدیم شهر مقصد ،توی فرودگاه بهم گفت اگر میشه بیشتر با هم اشنا بشیم
ببین مثلا مناطق خوب شهرتون رو برو، من اکثرا صبح ها از یه کافه بیکری قهومو میگرفتم صبحا و متوجه بودم بازه ساعت هشت تا ده ،اقایون زیادی برای صبحانه میان وچندین مورد هم سعی میکردن باهام اشنا بشن،یا مثلا گالری هنر میتونی بری ، اگر هدفت اشناییه باید زمان بذاری و یه مدتی بارها بری جاهای مختلف ،از نظر استایل هم اراسته بودن واقعا مناسبه
منم چهره عملی ندارم چون خودم دوست ندارم اما همیشه کیف و کفشام سته ، عطری میزنم که پخش بو بالایی داشته باشه ،ارایشمم زیاد نیست چون محیط کارم بیمارستانه، لوندی هم زیر پوستی باید داشته باشی ،یکی از دوستای من هشت ماه هر روز برای ناهار میرفت یه رستوران معروف که همه بازاری هستن و پولدار ، بعد یه مدت یه اقایی بهش پیشنهاد داد ،استایل و بوی خوب تاثیر زیادی داره
اگه جایی رو گنگ گفتم بگو که واضح تر بگم عزیزم ، من توی دوستام معروفم برای جذب همسر