2777
2789
عنوان

کسی ک باطل السحر بلد باشه سراغ دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست
از اونجایی ک تو همه کارها گره هست یه سری علائم هم داره میتونید سرچ کنیددوتا دعانویس مراجعه کردم هردو ...

منم تو کارام گره بود تا اینکه بهم گفتن زيارت عاشورا با صد لعن صد سلام بخون که از وقتی خوندم آب رو آتیش بود

برای دفع ظالم و دفع شر اشرار :

۱_خواندن آیات ۶۰ قاف روزی یک مرتبه

(برای ایات ۶۰قف به دستور ۴/۱مراجعه کنید)

۲_روزی ۱۷ بار ناد علی جهت بستن زبان دشمن

۳_روزی ۱۸ بار نادعلی جهت غلبه بر دشمن

نکته : اگر کسی بخواهد هم بند ۲ و هم بند ۳ را انجام دهد باید دو بار انجام شود یک بار ۱۷ بار و دوباره یک بار ۱۸ بار ،

یعنی یک ۱۸ بار به نیت هم ۱۷ بار و هم ۱۸ بار کافی نیست.

نکته ۲_ اگر کسی هر سه بند یک دو و سه را انجام دهد خیلی موثرتر هست .

نادِ علیاً مَظْهِر العَجائِبْ تَجِدهُ عَوناً لَكَ في النَوائِبْ كُلُّ هَمٍّ و غَمٍّ سَيَنْجَلي بِوِلايَتِكَ ياعليُّ ياعليُّ ياعلي

34/2 #دفع_ظالم_وشر_اشرار

•┈┈••✾🔆🔆🔆🔆✾••┈┈•

🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐

ارتباط با ما در پیام رسان

09905431130

@Doaherz             آیدی پاسخگویی

@olomemanavi

دستورات علوم معنوی

🌺🌸🌼🌻🌱🌷💐🍃🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه مگه

بله هروز بعد نماز صبح سوره ی بقره رو یک بار ختم کن یا فایل صوتیش تو خونه با صدای بلند بزار پخش بشه روزی یک بار حالا دوبار یا بیشتر چ بهتر بعد ۳۰ الا ۶۰ روز کاملا رفع میشه و دیگه طرف حتی نمیتونه طلسمتون کنه

اینو قبلا هم انجام دادم ولی همچنان گره داریم

ب صورت مداوم؟ چون غیر ممکنه قران طلسم رو ازبین نبره 

دوباره امتحان کن و دم درتون حالا هال یا بیرون سرکه ی سیب سفید بریز و وقتی سوره ی بقره رو پخش میکمی یه تنگ اب کنار گوشی یا اسپیکرت بزار هروقت سوره تموم شد حالا اگ خودت سر اب بخونی خیلی بهتره همه ی اعضای خانواده یه لیوان ازون اب بخورید اینم خوبه صدقه بدید برای دفع بلا و هم شما و همسرتون نمازاتون ب وقت باشه ک مفعول طلسم ضعیف شه و سعی کن یک سری دعاهای مخصوص ک تو گوگل هست رو برگه بنویس و هروز یکی از اعضای خانواده اونو بخونه شاید در این مدتی ک اینکارارو انجام بدید وضعیتتون خیلی بد شه چون طلسم وقتی ازهم گسسته میشه تلاش های اخرش برای بهم زدن زندگیتون رو انجام میده و خیلی سخت میگذره ولی شما ناامید نشید و ادامه بدید و نیازی نیست برید پیش دعا نویس ها و کلی پول خرج کنی