2777
2789
عنوان

چرا من زشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 21 پست
مدل قد کوتاهم خیلی داریم

مدلینگ رسمی تو دنیا که کت واک میرن خانم ها از ۱۷۵ شروع میشه اونا فیس مدل یا اینفلوئنسر هستند شما ایجنسی معتبر که بخواهد قرارداد ببندد با شما و سرمایه گذاری کنه حتما حداقل قد رو میخواد خودم خیلی دنبالش رفتم کسی با شرایط دیگه وعده وعید بده دنبال چیز دیگست 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون حدود بیست سالشه و من ۱۷ من اصلا توی فاز جلب توجه و اینا نیستم اصلا سنم به این کارا نمیخوره به خو ...

تنوعم خوبه زیبایی هاتو پر رنگ تر میکنه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
مقدار زیادی خب ژنتیک ولی مقدار زیادی هم دست خودته مثلا میگی لاغری خب وزن بگیر یا مثلا مدل مو و میکاپ ...

لاغر بد هیکل نیستم ۶۸ تا وزنمه فک نکنم کم باشه زیاد 

به خودم که میرسم ولی مثل دختر خالم هر روز یه مدل نیستم خود واقعیمم

مدلینگ رسمی تو دنیا که کت واک میرن خانم ها از ۱۷۵ شروع میشه اونا فیس مدل یا اینفلوئنسر هستند شما ایج ...

تایلر کایلی لینزی ۱۶۵ حدودا

و از اینام کوتاه تر هست

من خودمم یه چنجا مدل بودم ولی قدم کوتاهه پول خیلی خوبیم دادن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
لاغر بد هیکل نیستم ۶۸ تا وزنمه فک نکنم کم باشه زیاد به خودم که میرسم ولی مثل دختر خالم هر روز یه مدل ...

هر روز ی مدل بودنم خوبه عزیزم

الان من همش ی تغییری ایجاد میکنم

چهرم زنده تر و جذاب تر میشه 

توجها بیشتر میشه

بیشتر ببینید