2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من می‌خوام مشکل و حل کنم ولی همسرم نمیشینه حرف بزنه فقط اخم و تخم می‌کنه و برج زهرمار میشه اسم ...

میفهمم چی میگی ، 

یه نفر به تنهایی نمیتونه تنش را کنترل کنه 

من اون شهر دورم که بغضش شکسته که دلتنگی ،راه نفس هاشو بسته💔خیابون خیابون پراز انتظارم ، تو نیستی و راهی به جایی ندارم ، چقدر غم شمردیم ،چقدر دل سپردیم، پریدیم وهربار به دیوار خوردیم😂😐😂تو شاید دوباره به دادم رسیدی،شاید خنده برگشت خدارا چه دیدی💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

بیشتر ببینید
میفهمم چی میگی ، یه نفر به تنهایی نمیتونه تنش را کنترل کنه

دقیقا همیشه میگم من تنهایی نمیتونم زندگی رو بکشم ولی اون میگ بانو من حرفی ندارم چون تو حرف منو نمی‌فهمی.....حالا حرف اون رو کی  میفهمم وقتیه ک بهش بگم راست میگی تو درست میگی و گوش بدم غیرازاین یعنی من نمیفهمم

اینو به خودت تلقین نکن امسال سالی متفاوت رو آغاز کن نذار دعوا بشه تو کوتاه بیا تا این مسئله تکراریه ...

ن بخدا تلقین نکردم امسال ک دعوامون شد بهش رسیدم هرساله یا روز قبل سال تحویل یا بلاخره تو ایام عید

اره کم اسفند کن شیطان دور میکنه حدیثارو بخون تا میخواد دعوا بشه سریع یک کوچلو دود کن ،دور خونه زیر ...

عزیزم سرکه اسپری کنیم روی سرامیک گوشه های خونه ؟باید بعد تکرار کنیم ؟جاش رو سرامیک میمونه؟