2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برنج بگیم ایرانی نمیخرن گوشت چی مرغ چی

شاید اونم نمیخرن 

مثلا کدو و بادمجون سیب زمینی اینچیزا میخورن 

والا دیدم اینجور زندگیارو 

ولی چون سرم تو حساب کتاب نیست نمی‌دونم واقعا با چهار میلیون میشع یا نه

برنج بگیم ایرانی نمیخرن گوشت چی مرغ چی

هفته ای سه وعده فقط گوشت و مرغ میخوردن...موز ماهی یبار میگرفتن خب واقعا چیز عجیبی نیست که بشه ...حالا موندم خونه که دو تا داشتن پس این همه پول رو چیکار میهوان وقتی بچه نتونه خورد و خوراک درست حسابی داشته باشه...همشم از وزن بچه هاش مثال میزد آخه مگه وزن ملاک؟ملاک همون پروتئین و ویتامین برای رشدشان که نمی‌داد بهشون

پس چجوری زنده موندن

گفتم بالاتر... گوشت ی کیلو میخرن مرغ یک کیلو... به تکه های کوچک تقسیم کنی ده وعده برن کافیه... بقیشم غذاها بدون گوشت و تخم مرغ و سیب زمینی اینا بخوری... لباسم سالی یبار از حراجی... من ی نفر میشناسم با ماهی دو تومن زنو شوهر سر میکنن اینو نمیتونم هضم کنم... چهارتومن که شاهانس

والا یکیم اومد گفت ماهی ۱۰۰تومن درآمد داریم خونم داریم ماشینم داریم قسط هم نداریم ولی هیچی نداریم بخ ...

شاید تعداد اعضای خانوادشون زیاده

شاید بااین۱۰۰تومن خرجی چندتا خانواده رو باید بدن

منی ک دونفریم فقط و۵۰-۶۰تومن پول رو تاوسط ماه بیشتر نمیکشونیم میتونم باور کنم

شرایط زندگیا باهم خیلی فرق دارن پیچیده تر ازچیزیه که بشن فکر کرد

شاید تعداد اعضای خانوادشون زیادهشاید بااین۱۰۰تومن خرجی چندتا خانواده رو باید بدنمنی ک دونفریم فقط و۵ ...

درست میگی ولی خیلی ها پرسیدن مگه چند نفرید گفت دوتا بچه دارم فقط خیلی هم کم برامون مهمون میاد ولی گاهی حتی لباس نمی‌تونیم بخریم...

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*