2777
2789
نظر منم همینه دوست پسر یکی از دختراکه ترم بالاییه همینجوریه دختره باهاش هماهنگ کرده که مثلا وقتی میر ...

آی بنده خدا اون دختر بیچاره ...

یه مدت دیگه متاسفانه میزارتش کنار و اون دختر میمونه و ....😓

پسر کم‌سن و سال هاخه چه به ازدواج میخوره

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

آفرین به شما و امثال شماشما برا خودتون ارزش قائلین دیگه... خدا هم قطعا براتون یه جایی جبران میکنه 👌

اره منم با همه نظرات شما موافقم🌸🌹 بشدت دوستی بی ارزش میکنه خانم رو کسی که با هزار تا سختی به دست میاد  به بدترین  شکل و بی ارزش ترین شکل ممکن همه کار بهش میکنن آبروی خودش و خانواده اش رو‌هم میبرن درسته منم ندیدم کسی الکی با کسی دوست باشه همش برا لذت و اینا بود 

گل هایی  که به مراقبت بیشتری نیاز داشتند  باغبان های بی تفاوت تری نصیبشان شد .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آی بنده خدا اون دختر بیچاره ...یه مدت دیگه متاسفانه میزارتش کنار و اون دختر میمونه و ....😓پسر کم‌سن ...

خانواده دختره بهش اعتماد کردن فرستادنش دانشگاه شهر غریب  بعد فکر کن آزاد میخونیم سالانه ۴۲ تومن فقط شهریه مونه خوابگاه ۸ تومن میشه غذا هم با خودمونه کلی سختی  میکشن پدر و مادرا تا بچه شون پر و بال بگیره بعدش اینجوری ازشون تشکر بشه 

گل هایی  که به مراقبت بیشتری نیاز داشتند  باغبان های بی تفاوت تری نصیبشان شد .....

خانواده دختره بهش اعتماد کردن فرستادنش دانشگاه شهر غریب بعد فکر کن آزاد میخونیم سالانه ۴۲ تومن فقط ...

😔😔

ای بنده خداها اگه بفهمن دختر عزیزشون...

ببین اون‌پسر چقدر باید خدا نشناس باشه با دختری که همسرش نشده این کارو کنه.. خوب اگه واقعا میخایی چرا عقدش نمیکنی ..

اگه ۱ درصد خاطرش رو میخاست اینکارا رو باهاش نمیکرد

حالا البته شما که ندیدین ایشالا فقط یه دوست ساده ان

چی بگیم ...

خدا نجاتمون بده 

شمام آفرین بهتون ولی هنوز اول راهین خیلی مراقبت کنین

خدام‌کمک میکنه

😔😔ای بنده خداها اگه بفهمن دختر عزیزشون...ببین اون‌پسر چقدر باید خدا نشناس باشه با دختری که همسرش ن ...

اره متاسفانه 

خراب که شاید باشه شاید نباشه. تا خراب رو چی معنی کنیم ولی خوب دختر پاک نمیشه اسمش رو گذاشت.ولی قطعا ...

آقای محترم 

ماام میدونیم خدا حرام کرده شما راجب دوستی معلوم نیس چه فکری میکنید خیلیا مادر پسره و مادره دختره ام میان با دختر پسر ۴ نفری میرن بیرون دختره خراب میشه بازم بی حیا میشه همین شماها که میگید دختره دوست نشه شناخت قبل ازدواج نباشه فردا هزار تا اخلاق و روحیات مختلف هس که دو طرف و به مرز جدایی تو زندگی مشترک میکشونه .

آقای محترم ماام میدونیم خدا حرام کرده شما راجب دوستی معلوم نیس چه فکری میکنید خیلیا مادر پسره و مادر ...

اوو خانم‌محترم اینکه شما میگین که دوس پسر دختری نیست خودتون میدونین منظکر استارتر چی بوده...!!

اینکه شما میگین عاالیه بایدم باشه .

این شناخت دو طرف داخل چهارچوب و زیر نظر خانوادست اونم‌فقط برای امر ازدواج.

.

دوست پسر دختری داستانش فرق داره خوب

اونجاهدف فقط دوست شدن و خوش گذرونی و تنوع و گاهی معذرت میخام....

اونا رو من عرض کردم

منکه نمی پسندم راستش هیچوقت خودم دوست پسر نداشتم و پسرایی که خیلی دوست دختر دارنم نمیپسندم زندگیم شو ...

چون شما نداشتی قرار نیس هر کس داشته باشه بی حیا باشه بله چه پسر چه دختر که تنوع طلب باشن با تعداد زیادی آدم وارد رابطه شن ماام نمی‌پسندیم ولی خیلیا دوست میشن هدفشون آشناییه بعدا ازدواج میکنن پس دادن لقب بی حیا و ناپاک به هر دختری که دوست پسر داره نادرسته .