2777
2789
عنوان

شوهرم بعد اذان آب خورد 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 56 پست

حالا اسی چه روزه ش صحیح باشه چه باطل باید تا اذان مغرب از خوردن و آشامیدن پرهیز کنه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

از اول ماه رمضون تا الان هرروز تاپیک میبینم که میگه بعد اذان موقع اذان اب خوردیم بابا مگه این تلوزیون رو روشن نمیکنید که پایینش دقیقه شمار رو ببینید؟ بعد جالبه بعد از سحر مرجع تقلید همه میشه نی نی سایت ...نزدیک افطار تازه یادشون میفته برن از یه مرجع تقلید واقعی بپرسن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا؟اونکه رفت دیگه فک نکنم چیزی بخوره ولی خب اگه باطل باشه چرا باید نخوره؟

سرج کن توضیح داده

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
از اول ماه رمضون تا الان هرروز تاپیک میبینم که میگه بعد اذان موقع اذان اب خوردیم بابا مگه این تلوزیو ...

والا ما مرجع تقلید نداریم 

تلوزیونم روشن نکردیم چون بچه کوچیک دارم خوابیده 

بعدم میدونم که دیگه بعد اذان نمیشه خورد ولی خب اون نمیدونست و خورد بنظر منکه خدا قبول میکنه حالا قبول باسه یا نه چه میشه کرد کاریه شده

والا ما مرجع تقلید نداریم تلوزیونم روشن نکردیم چون بچه کوچیک دارم خوابیده بعدم میدونم که دیگه بعد اذ ...

توو نت نظرات مرجع تقلید های مختلف زده شده نیازی نیس کسی رو داشته باشی

ما هم تلوزیون روشن نمیکنیم که صداشو ببریم بالا همسایه هارو ازار بدیم فقط روشن میکنیم بی صدا که اون دقیقه شمار رو ببنیم و یه موقع بعد اذون چیزی نخوریم!

در مهربانی خدا شکی نیس ولی شما اگر خودت میگی قبوله پس چرا میای نظر بپرسی؟

والا ما مرجع تقلید نداریم تلوزیونم روشن نکردیم چون بچه کوچیک دارم خوابیده بعدم میدونم که دیگه بعد اذ ...

عزیزم برای قبولی اعمالتون باید مرجع تقلید انتخاب کنید 

بعدشم که به راحتی طبق نظرات اون عمل میکنید و سوالات این شکلی سردرگمتون نمیکنه 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یکیو میشناسم تا آخر کشیده شدن صدای لااله الا الله آخر اذان درحال خوردنه🤦

وای😅

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم