2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک اجیل ارزون تشریف بیارید بگم بهتون🤑🤑🤑

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 55 پست
فک کردم با پسته ای

همون

اینجا هی میگم پسته شامی با پسته اشتباه میگیرن

من عادتمه به بادوم زمینی میگم پسته شامی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هموناینجا هی میگم پسته شامی با پسته اشتباه میگیرنمن عادتمه به بادوم زمینی میگم پسته شامی

اهااا

اولین بارِ میشنوم پسته شامی رو😁

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
من اونا رو هم باور ندارم هرچی که ارزون هست قطعا یه چس هستاخبار هم گفت مردم کباب زیر۱۰۰نخورید اشغال و ...

آره قطعا 

ولی بازم آدم گول ارزونی رو میخوره گاهی😅

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید
ندیده بهت میگم امسال جنسا رو دست مغازه دارها باد کرده بود .همه ی کهنه ها رو بودادن

در هر صورت می‌خوام بزارم و ببینید تا کمتر قضاوت کنید

اجیلم شده مثل لباس ک ی جا میدن یک و پونصد ی مغازه میده سه تومن..شهر ب شهرم فرق میکنه

چ ایامی بود اصلا زندگی بعد ۹۴ دیگه زندگی نشد

من میگم تا ۹۸ هم خوب بود ولی کرونا که اومد اصن همه چی عوض شد

یه دکتری یادمه باهاش درباره کرونا و درمان و واکسن مصاحبه کردن همون اوایل شیوع کرونا

دکتره گفت من نمیتونم پیش بینی کنم با گرم شدنه هوا کرونا از بین بره یا نه

نمیتونم بگم واکسنش رو به زودی میتونیم بسازیم یا نه

فقط اینو با اطمینان میگم که بعده کرونا هیچی مثل قبل نمیشه

واقعا هم حرفش رو باید با طلا نوشت🥺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه اون ریزا که اصلا خوب نیست .منظورم بادام زمینی استانه هست

حالا من ازون درشتا هیچ دوس ندارم

فقط ازین ریزا که پوستش چسبیده بهش و حسابی شوره،دوس دارم

اره دیدم اون بزرگا ۳۰۰ و خورده ای هس

اهااااولین بارِ میشنوم پسته شامی رو😁

قدیما اسمش این بود

بعدا گفتن بادوم زمینی🤪