2777
2789
عنوان

به وقت خداحافظی 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 19 پست
یچی بگم؟ موفق باشی واقعا خوشحال میشم به خواستت برسی ایشالا پیشرفتت رو ببینیم 🌸

ممنون دعا کنید🤍🌱

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاک کردم

🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بیشتر ببینید
ممنون دعا کنید🤍🌱

سر افطاری برات دعا میکنم 💕

𝐇.𝐒💍👰                                                              اگر چه در دل دریای خون در سینه دارم                        ولی در عشق تو دریایی از دل کم میارم 🩷🙂‍↔️           

سر افطاری برات دعا میکنم 💕

قبول باشه ممنون🤍🌱🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید